Kedves reader!

Hú, már régóta nem jelentkeztem "normális" levéllel! Ez sem lesz az, ne félj!

Eltűntem egy időre, és a titkos laboratóriumomban jó kis SEO dolgot főztem ki. A mindennapjaim része lett a ChatGPT, ami gyakorlatilag megmentette a vállalkozásomat.

Látom, hogy mit gondolsz, de tényleg nagyon jól lehet használni a ChatGPT-t keresőoptimalizálásra, ha éppen nem ír oltári baromságokat.

Ebben a cikkben leírtam pár dolgot - ha még nem tudod, hogy eszik-e vagy isszák ezt a forradalmi megoldást: Chat GPT 1. – A mesterséges intelligencia miatt feleslegessé válik a SEO munka?

A történetem röviden...

Néha úgy érzem, hogy én vagyok a világ legjobb SEO szakértője, néha meg úgy, hogy a legszarabb. Ez utóbbi nem amiatt van, hogy nem értek a keresőoptimalizáláshoz, hanem hogy az idő és a pénz számomra szürreális dolgoknak számítanak.

A pénzhez való fura viszonyom annak is köszönhető, hogy gyerekkoromban soha nem tudtam, hogy szegények vagyunk-e vagy gazdagok, mert vagy kötegekbe állt otthon a pénz, vagy jött a végrehajtó, és elvitt mindent. Apám vállalkozó volt, és szerintem ő sem a földön járt.

Én mindent nagyon szépen vezetek (mármint a kiadás-bevételt - a háztartást nem annyira), de ez a vállalkozósdi felemésztett. A katás cucc nyáron szintén betett. Összeszedtem pár projektet, és szeptembertől lezártam a vállalkozást. Kicsit kiégtem, de örültem, hogy úgy dolgozhatok, hogy nem kell az adózssal meg a pénzszerzéssel foglalkoznom többet. Nagyon jó ügyfeleim vannak, akikkel amúgy is öröm a munka!

Az idő tényezőről is fogok később beszélni - erre nagyszerű megoldást találtam ki. A következő levélben elmondom!

Na, már megint elkalandoznék, ezért a lényegre térek. A ChatGPT volt az egyik, ami megmentett. Erről rengeteg mondanivalóm lesz. Jó és rossz. De inkább jó!

Ebben a videóban elmondom, hogy segített a ChatGPT!

Nézd meg ezt a 1,5 perces videót: https://youtube.com/shorts/y_r9XttS91o?feature=share

Örülnék, ha válaszolnál erre a levélre! Arra vagyok kíváncsi, hogy kipróbáltad-e már a ChatGPT-t, mik a tapasztalataid, illetve van-e valami, amiben segíthetek?

Ha bármilyen egyéb kérdésed, kérésf van, akkor egy válaszlevélben elmondhatod, illetve írhatsz közvetlenül az info@antikaotika-design.hu email címre is. Nem biztos, hogy azonnal válaszolok, mert túl sokan írnak, de szeretek beszélgetni. Ha nagyon fontos, akkor fel is hívhats a lenti telefonszámon! Hátha felveszem. ;)

Szeretettel várom válaszod:
Antal-Pap Judit

facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet