Kedves reader!

Az idő és a SEO nem barátok - vagy mégsem?

Sztoritelling folyt.

Szóval az idő fogalma egy ADHD-s agynak nagyon nehezen megfogható. A SEO munka beéréséhez idő kell, ezt már tudjuk. Gyakran már egy hét alatt is lesz eredmény, de igazából 3 hónap az, amikor stabilizálódik a helyezés. Illetve ha szezonális a cikk, akkor a következő évben fog igazán tartolni.

De mi van ha el se kezded a SEO munkát vagy félbehagyod, ha sose rakod fel a kész cikket? Nyílván nem lesz eredménye. :(

Az őszi-téli szünetemnek az egyik oka, hogy nem tudtam jól beosztani az időmet, elcsúsztam a projektekkel.

Nagyon egyszerű megoldást találtam, de sok idő kellett a megvilágosodáshoz...

Minden ügyfelet betettem a naptárba - de nem úgy, ahogy gondolod, hanem pofavizittel. Mivel nem érzékelem jól az időt, ezért azt sem éreztem, ha már hetek vagy hónapok teltek el 1-1 projektfeladat között. A pofavizit, azaz a Google Meet találkozók rögzítésével minden ügyyfelem bekerül egy stabil időpontban a naptárba, amikor röviden értekezünk. A 10 órás személyes SKype/Google Meet tanfolyamok már amúgy is remekül üzemeltek, így azokat is betettem, akik teljes mértékben rámbízták a SEO munkát.

Kiszedtem a naptárból azokat a dolgokat, amelyeket úgysem fogok betartani, és csak olyanok vannak most benne, ami másokat is érint vagy ami fix.

Ha ránázek a heti Google naptárra, akkor látom, hogy kinek mikorra kell prezentálnom, és mikor kell legkésőbb megírnom egy cikket, befejezni a linképítést, stb.

Mivel elég jó eredményeket értem el az ügyfélprojektekben korábban is, ezért sokan csak nevettek rajtam, és nem haragudtak, ha késtek a feladatok. Persze volt, aki morgott - jogosan - vagy felbontotta velem a szerződést. Most viszont sokkal hatékonyabb a munkavégzésem, hála ennek a "naptár módszernek".

A naptár módszer nem mindig vált be korábban ;) - a legkisebb gyerek is annak köszönheti a létét, hogy úgy gondoltam 10 éve, hogy ezt használtam fogamzásgátlásnak - csak éppen elfelejtettem nézni a naptárat, amikor peteérésem volt.

Most már nézem a naptárat vagy naptárt! :)

Ha te is időzavarban szenvedsz még a ChatGPT is jó eszköz lesz!

Új cikk - még nincs kész, de bemutatom egy részét videón:
ChatGPT SEO hogyan segíti a keresőoptimalizálást a mestersége intelligencia 1. rész>>

Örülnék, ha válaszolnál erre a levélre! Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan tudsz időt szakítani a számodra fontos dolgokra? Milyen eszközöket használsz, hogy hatékony legyél?

Ha bármilyen egyéb kérdésed, kérésf van, akkor egy válaszlevélben elmondhatod, illetve írhatsz közvetlenül az info@antikaotika-design.hu email címre is. Nem biztos, hogy azonnal válaszolok, mert túl sokan írnak, de szeretek beszélgetni. Ha nagyon fontos, akkor fel is hívhats a lenti telefonszámon! Hátha felveszem. ;)

Szeretettel várom válaszod:
Antal-Pap Judit

facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet