Kedves reader!

Kedves Judit!

🚀 Antal-Pap Judit vagyok, a Google keresőoptimalizálás területén elismert szakértő, tanácsadó, oktató és SEO szövegíró. Honlapom: http://seo.antikaotika-design.hu/

🌟 Mivel honlapkészítéssel kezdtem a vállalkozást, hamar rájöttem, hogy a gyönyörű dizájn önmagában nem hozza a látogatókat a weboldalra. Ezért az a küldetésem, hogy segítsek az online vállalkozásoknak a Google találati lista élére kerülni. Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot szereztem a SEO területén, és szeretném ezt a tudást veled is megosztani.

🤖 A ChatGPT (GPT-3) megjelenése jelentős változást hozott a szövegírás és a SEO területén. Az elmúlt hónapokban rengeteg különböző projekten teszteltük a ChatGPT-t az ügyfelekkel, és az eredmények lenyűgözőek voltak. Ez a mesterséges intelligencia segíthet nekünk a szövegírásban és a SEO területén is.

❓ Sokakban merülhetnek fel kérdések és félelmek a ChatGPT kapcsán.

  • Például, hogyan lehet kihasználni a ChatGPT-t a legjobban a SEO területén?
  • Hogyan lehet elkerülni a mesterséges intelligencia hallucinációit?
Ezekre és más kérdésekre fogunk válaszokat keresni a következő hetekben. De most engedj meg egy kérdést: Milyen tapasztalatokkal rendelkezel te a ChatGPT-vel kapcsolatban?

📋 Kérlek, segíts nekünk azzal, hogy kitöltöd ezt a rövid kérdőívet, amely segítségével még jobban megérthetjük, hogy hogyan használhatjuk a ChatGPT-t a SEO területén, és hogyan segíthetünk ebben neked is.

Kérdőív kitöltése>>

🌐 Azok, akik kitöltik a kérdőívet, részt vehetnek egy nagyon hasznos ingyenes webináron, ahol megmutatjuk, hogyan lehet tizedannyi idő alatt SEO eredményeket elérni, mint korábban. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk ebben a izgalmas utazásban!

A következő hírlevélben még több érdekességet és hasznos információt osztok meg veled a ChatGPT és a SEO kapcsolatáról.

Legyen szép napod!

Üdvözlettel:
Antal-Pap Judit
Antikaotika SEO
facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet