Kedves reader!

Ahogy látom, egyre nagyobb az igény a külföldi terjeszkedésre. Én is több megkeresést kaptam, hogy tudok-e ilyen-olyan nyelvre honlapot készíteni, tartalmat optimalizálni vagy kulcsszókutatást készíteni. Igen tudok, de nem feltétlenül kell új honlap hozzá, bár az sem árt néha, ha nem magyar domain nevet használunk.
A korona vírus miatt az online jelenlét gyakorlatilag megkerülhetetlenné vált, majd most a válság miatt egyre többen érzik úgy, hogy a magyar piaci kereslet nem elegendő, mivel még a fontos kulcsszavakra stabil első helyen lévők is panaszkodnak arra, hogy kevesebb a megrendelés mint korábban. Ilyenkor érdemes kipróbálni, hogy idegen nyelvű piacot célzunk meg (pl. a környező országokban).

SEO alapcsomag idegen nyelvű megoldásokhoz (főleg WordPress honlapokhoz)

A legegyszerűbb megoldást javaslom kiindulásként, amikor a főoldalnak és esetleg 1-2 szolgáltatásnak létezik angol nyelvű változata. Természetesen további nyelveken is lehet tartalmat feltölteni. Kulcsszókutatást szinte bármilyen nyelven tudok készíteni. Keresőoptimalizált tartalomírást leginkább angolul vállalok. Több nyelven beszélek, ezért valamilyen szinten a (spanyolt, olaszt, németet, oroszt, stb.) is meg tudom oldani, de azokat az írásokat még nem árt ellenőrizni, bár SEO szempontból ezek is működni fognak.
Ajánlatom a következő – ez a legegyszerűbb és a legolcsóbb:

Angol nyelvű SEO - keresőoptimalizálás idegen nyelven

SEO angol vagy más idegen nyelven

Ha bármilyen egyéb kérdésed, kérésed van, akkor egy válaszlevélben elmondhatod, illetve írhatsz közvetlenül az info@antikaotika-design.hu email címre is. Nem biztos, hogy azonnal válaszolok, mert túl sokan írnak, de szívesen segítek pár jó tanáccsal, ha tanácstalan vagy a SEO-val kapcsolatban. Ha nagyon fontos, akkor fel is hívhatsz a láblécben található telefonszámon!

Mivel ilyenkor többen jeleznek, hogy vevők lennének az ajánlatomra, nem biztos, hogy tudlak vállalni, de azért szívesen válaszolok, ha írsz!

Szeretettel:
Antal-Pap Judit

U.i.: Van egy szuper ChatGPT tanfolyamom SEO témában - na én ennek a kampányában akadtam el, úgy hogy teljesen kész van a termék - szóval nekem meg ahhoz kell a löket, hogy a keresőoptimalizáláson kívül kimerészkedjek a nyomulásba. Rám is rám fér a bátorítás, ne aggódj! Webinárban gondolkodom, csak rettegek, hogy senki nem jön el. Ez az igazság. Vagyis nem ez az igazság, csak ez a mumusom per pillanat. :)

facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet