Kedves reader!

Sziasztok!

Mint már hallhattad innen-onnan, 2023. 07.01-től a Google Analytics (Universal) nem gyűjt adatot a honlapra érkező forgalomról, stb, ezért be kell állítani a GA4 verziót. Ha már dolgoztunk együtt, és esetleg megkaptam a hozzáférést a Google Analytics-hez (ne adj Isten, én állítottam be), akkor segítek neked. Nem kérek érte pénzt, mivel én sem vagyok nagy Analytics szakértő, de pár szükséges kattintást még meg tudok tenni a jó ügy érdekében, hogy az eddigi adataid ne vesszenek el.

Egyébként már lehet, hogy meg is csináltam neked a GA4 fiókot, de lehet, hogy elfelejtettelek hozzáadni.

Azt kell majd megnézned, hogy van-e ....-GA4 végződésű tulajdonod. Az UA-.... jelölésű fog majd lassan eltűnni a süllyesztőben, de előtte még azt fogod látni, hogy egyre rosszabbak lesznek az adataid, mert leáll a mérés ebben a verzióban, és átveszi az új.

Ha szükséged van segítségre, akkor jelezz mielőbb, hátha be tudom állítani. Ha nincs jogosultságom illetve neked sincs (mert nem vagyunk adminisztrátorok), akkor nehéz lesz.

Angol nyelvű SEO - keresőoptimalizálás idegen nyelven

SEO angol vagy más idegen nyelven

Ha bármilyen egyéb kérdésed, kérésed van, akkor egy válaszlevélben elmondhatod, illetve írhatsz közvetlenül az info@antikaotika-design.hu email címre is. Nem biztos, hogy azonnal válaszolok, mert túl sokan írnak, de szívesen segítek pár jó tanáccsal, ha tanácstalan vagy a SEO-val kapcsolatban. Ha nagyon fontos, akkor fel is hívhatsz a láblécben található telefonszámon!

Mivel ilyenkor többen jeleznek, hogy vevők lennének az ajánlatomra, nem biztos, hogy tudlak vállalni, de azért szívesen válaszolok, ha írsz!

Szeretettel:
Antal-Pap Judit

facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet