Kedves reader!

Először is, hatalmas köszönet, hogy ennyien kitöltöttétek a kérdőívet! 🌟 Válaszaitok nagyon értékesek számomra. Az külön tetszett, hogy bőven kifejtettétek a véleményeteket a ChatGPT és a SEO alkalmazásával kapcsolatban.

🌐 Azok, akik kitöltik a kérdőívet, részt vehetnek egy nagyon hasznos ingyenes webináron, ahol megmutatjuk, hogyan lehet tizedannyi idő alatt SEO eredményeket elérni, mint korábban. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk ebben a izgalmas utazásban!
Még van idő november 2-ig jelentkezni:

Kérdőív kitöltése>>

Még egy jó hír azoknak, akik elakadtak!

Egyszerre lezártam több projektet, ezért októberre és novemberre még tudok vállalni 1-1 új ügyfelet keresőoptimalizálásra. 🚀 Viszont ezután valószínűleg idén már nem lesz lehetőség nálam idén új SEO projekteket indítani.

Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a 🎄karácsonyi SEO kampányhoz🎄 már szeptemberben hozzá kell kezdeni, hogy a kampány sikeres legyen. Ha kicsit le vagy maradva, ne aggódj! Megpróbálok neked segíteni, hogy még idén láthass eredményeket. Ami most elindul, az egy év múlva egyébként "magától" is beérik, ha mindent jól csinálunk. Ezért nem szoktam erőltetni a folyamatos SEO-t, csak ha nagy a verseny. 📈

🏃‍♀️ Ha érdekel az ajánlatom, ne halogasd, mert a helyek gyorsan betelnek! Írj, egy válaszlevelet 💌 vagy keress a láblécben lévő elérhetőségek valamelyikén 📞!
Köszönöm, hogy velem tartasz és bizalommal fordulsz hozzám.
Szép napot! ☀️

Üdvözlettel,
Antal-Pap Judit
Antikaotika SEO
facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet