Kedves reader!

🎄 Már csak néhány hét és itt a karácsony! Ha még nem készültél fel a weboldaladdal erre az ünnepi időszakra, itt van három hatékony SEO tipp, amivel javíthatsz a láthatóságodon.

🔍 1. Tipp: Az időszak aktualitása - használd az évszámot!
Az évszámokra keresés megnő ilyenkor, ezért érdemes a karácsonyi termékkategóriádat vagy cikkedet egy aktuális dátummal frissíteni. Itt néhány ötlet a 2023-as évre:
  • Karácsonyi bögrék 2023
  • Legjobb karácsonyi ajándék 2023-ban
  • 2023-as ajándék ötletek karácsonyra
    ...és így tovább!
♻️ 2. Tipp: Újrahasznosítás és aktualizálás
Most már ne kezdj új cikkírásba, hanem aktualizáld a korábbi, már bevált tartalmakat! Frissítsd az évszámot a tartalomban, meta leírásban, és az alcímekben is. De figyelj oda: az URL-t (vagyis a slug-ot) ne változtasd meg, különben a keresőmotorok elveszíthetik a nyomod!
🚀 3. Tipp: Gyors indexelés a Google Search Console segítségével
Használd a Google Search Console-t, hogy gyorsabban indexeltesd a frissített tartalmaidat. Így nagyobb eséllyel leszel látható a keresőben a karácsonyi keresések során!

🎥 Ne hagyd ki a 2 perces videómat, amiben további részleteket is kaphatsz (bár tavalyi a videó, értelemszerűen a 2022 helyett idén 2023-at használj!)
2 perces SEO videó


Ha elakadtál a SEO-ban, segítek!


Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a 🎄karácsonyi SEO kampányhoz🎄 már szeptemberben hozzá kell kezdeni, hogy a kampány sikeres legyen. Ha kicsit le vagy maradva, ne aggódj! Megpróbálok neked segíteni, hogy még idén láthass eredményeket.

🏃‍♀️ Ha érdekel az együttműködés, ne halogasd, hanem írj, egy válaszlevelet 💌 vagy keress a láblécben lévő elérhetőségek valamelyikén 📞!
Köszönöm, hogy velem tartasz és bizalommal fordulsz hozzám.
Szép napot! ☀️

Üdvözlettel,
Antal-Pap Judit
Antikaotika SEO
facebook twitter youtube custom 
Email Marketing Powered by MailPoet