Kedves reader!

🚀 Azt szeretném, hogy a 2023-as 🎄karácsonyi kampányod és a 2024-es év a sikeres keresőoptimalizálás jegyében induljon. Célom, hogy minél előbb (lehetőleg egy-két héten belül) feljebb kerülj a Google találati listáján, úgy hogy minimális idő alatt legyen legalább egy 👑 felturbózott tartalmad, ami látogatókat hoz!

🎓 Ezért meghívlak az ingyenes SEO tréningemre, amely egy kicsit teszt-jellegű is lesz. Már sok embernek adtam át tudásomat, tartottam előadást több helyen, de most először készülök saját webinárral. A keresőoptimalizálás hatalmas eredményeket hozott, így nem volt szükségem intenzív marketingre. De most itt az idő, hogy még több embernek segíthessek. 💌 Lehet, meglepődtél, hogy kaptál tőlem pár levelet, máskor pedig teljesen eltűnök a sok párhuzamos projekt miatt, amelyeknek nagy részét igyekeztem az utóbbi 1-2 hónapban lezárni.

🌟 Ezzel a webinárral komoly lépést tettem ki a komfortzónámból. Hidd el, te is hasonlóan érezheted magad, amikor belekezdesz a keresőoptimalizálásba, a tartalomgyártásba vagy a mesterséges intelligencia használatába. De emlékezz: nem leszel egyedül! 🤝

💡 Szeretnék veled és még néhány másik érdeklődővel együtt kipróbálni ezt az online tréninget. Remélem, ott leszel velünk! A webinár végén különleges, de limitált bónuszt is kínálok.

📅 A webinár részletei - mentsd el a naptáradba!
  • 🗓 Dátum: 2023. november 2., csütörtök
  • ⏰ Idő: 10:00-11:00
  • 📚 Téma: ChatGPT SEO egyszerűen – keresőoptimalizálási trükkök elfoglalt embereknek
🔗 Csatlakozás a webinárhoz: Link a webinárhoz

https://us04web.zoom.us/j/75642551208?pwd=WyEB5b7arEWpApCxaUsaFQRuIPxY34.1

  • Meeting ID: 756 4255 1208
  • Passcode: KvaU8w
🔔 Írd be a naptárba: Google Calendar, Outlook Calendar (.ics), Yahoo Calendar

SEO webinar részletek

A Google találati lista első helye minden honlaptulajdonos álma. Legyen az álomból valóság! Bevált módszerek, amelyekkel elképesztő SEO sikereket érhetsz el 2023-ban és 2024-ben! Egy élő online tréning formájában megmutatom hogyan!
Sokakban merülhetnek fel kérdések és félelmek a ChatGPT kapcsán.
❓Például, hogyan lehet kihasználni a ChatGPT-t a legjobban a SEO területén?
❓Hogyan lehet elkerülni a mesterséges intelligencia hallucinációit? Ezekre és más kérdésekre fogunk válaszokat keresni a következő hetekben.
🌟Megnézzük továbbá a kérdőívekre adott válaszok összesítését, de a webinár alatt is felteheted a kérdéseidet.

olvasd tovább
Várlak szeretettel!
Antal-Pap Judit
facebook twitter 
Ha bármilyen kérdésed van, vagy el akarod küldeni a megoldást a tanfolyam feladataira, írj az info@antikaotika-design.hu email címre!

Email Marketing Powered by MailPoet