Kedves reader!

Először is hálás vagyok a türelmedért és megértésedért az előadás során tapasztalt technikai problémák miatt. Biztosíthatlak, hogy minden hibából tanulok, és a jövőbeni webinárokat már kevesebb zökkenővel fogom tudni tartani. Valaki fel is ajánlotta, hogy segít a technkiai kivitelezésben! Köszönöm!

A jó hír: Az előadás videóját már megvágtam és elérhetővé tettem számodra:
💡 És ha bármilyen kérdésed van, amelyre a webinár során nem tudtam válaszolni, kérlek, írd meg nekem! Láttam, hogy jöttek hozzászólások, de csak a videó utólagos szerkesztése közben vettem észre, és sajnos ezeket már nem látom élőben. Mivel ki lettünk dobva, pont a "Kérdések és válaszok" rész maradt le. Ezt be fogom pótolni egy későbbi webinár alkalmával, de ez leghamarabb csak decemberben várható.

Válaszleveledre várok, és örömmel segítek további információkkal vagy magyarázatokkal. Illetve én is örülnék, ha a webinár tartással kapcsolatban mondanátok pár hasznos ötletet.🙋‍♂️

Különleges ajánlat:
Mentorálás és bónuszok - 📅 Fontos frissítés!
A személyes mentorálásról röviden:
A mentorálás során együtt dolgozunk a honlapod SEO-ján, kizárólag veled foglalkozom, és megosztom veled azokat az SEO titkokat, amelyekkel eddig is számos ügyfelem elérte a kívánt eredményeket.
A mentorálás árai:
10 óra alatt meglepő eredményeket lehet elérni!
  • 10 órás SEO Skype tanfolyam ára: 250 000 Ft helyett bruttó 190 000 Ft
  • 10 órás PRÉMIUM SEO Skype tanfolyam ára: linképítéssel 260 000 Ft
Ne feledd, a helyek korlátozottak!
A 25% és a 50%-os kupon mostantól vasárnap éjfélig, november 5-ig érvényes. Így van még pár napod elgondolkodni, és megragadni ezt a fantasztikus lehetőséget. A kettő nem vonható össze. 😉

Kapcsolat:
  • Telefon: +36306303607
  • E-mail: info@antikaotika-design.hu (vagy csak válaszolj
😉 Ne feledd, az ajánlatom időben korlátozott, így minél előbbi válaszodat várom!
Várom a válaszodat, és szívesen segítek, ha bármilyen kérdésed merülne fel!
Üdvözlettel: Antal-Pap Judit
facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet