LIMITÁLT 50%-os KEDVEZMÉNY!

AZ AJÁNDÉKOMAT most használd ki!
AZ 50%-os kupont itt érvényesítheted Skype-konzultációra!
SEO WEBSHOP
Kuponkód:seo-skype-50
multicolorschristmastree
Keresőoptimalizálás, SEO, weboldal beállítások, Google kereső találat és helyezés javítása: Legyen minél több látogató a honlapodon! Antikaotika-SEO

Kedves Érdeklődőm!

A minap nagyszerű dolog jutott az eszembe, amit először veled akarok megosztani!

Talán a közelgő ünnepek teszik, de egy kicsit szentimentális hangulatba kerültem. Eszembe jutott, hogy mennyire szeretek az ügyfeleimmel beszélgetni. Milyen jó lenne, ha ebből állna a munkám!

Nagyon szeretem az ingyenes videós elemzéseket is elkészíteni, de még jobb, ha látom a visszacsatolást.

Tényleg, hogy tetszett a korábban kiküldött elemzés? Sikerült feldolgozni, és megvalósítani az elhangzottakat?


Az ingyenes elemzés elvileg a problémák feltárásáról ésnem a megoldásról szól, de ahogy tapasztalhattad, mindig elárulok pár SEO "titkot" és tippet.

A keresőoptimalizálás külön tudomány, amelyhez folyamatos tanulás és tapasztalatszerzés szükséges. Ugyanakkor néha elég egy-egy lépés, és a siker nem marad el.

Élvezem a személyes beszélgetéseket, Skype konzultációkat, amelyek alkalmával sikerül megtalálnunk egy-egy kérdésre a megoldást!

Szeretnék segíteni ott, ahol elakadtál!


Ezért döntöttem úgy, hogy most neked - akinek még csak a honlapját volt eddig szerencsém megismerni - Skype konzultáció keretében ajánlok egy páratlan lehetőséget.

Ez a lehetőség a következő:

50% kedvezménnyel adom a 30 vagy 60 perces Skype konzultációt, akár 10-20 alkalommal is, egyeztetett időpontban!


DE! Csak ha ezen a héten jelentkezel, és csak KORLÁTOZOTT létszámban. Szívem szerint mindenkinek adnám az ajándékom, de sajnos még nincs klónom, az időmet be kell osztani!

A Skype konzultáció formájában történő "oktatás" a jövő év terveiben szerepel ugyan, de azt már magasabb áron tudom adni.

Tehát ha ezen a héten rendelsz pl. egy 10 órás Skype konzultációt, 50%-os kedvezménnyel, akkor gyakorlatilag egy személyre szabott tanfolyamot nyertél jelképes áron.

4000Ft x 10 óra = 40.000Ft.Gyere, rendeld meg a személyedre szabott megoldást! Dobálj a kosárban annyi konzultációs alkalmat, amennyi neked megéri, úgysem fogod megbánni! :)


SEO WEBSHOP
Kuponkód:seo-skype-50


Kérdésed van? Keress bátran: info@antikaotika-design.hu, +36-30-630-3607

Várlak! Megbeszéljük az időpontot! MZ/X jelentkezz!

ingyenes SEO - SEO árak ingyenes SEO szolgáltatás Antikaotika
multicolorschristmastree

SEO ÁRAK

CSAK EZEN A HÉTEN AJÁNDÉK AZ 50% KEDVEZMÉNY!!!
VÁLTSD BE A KUPONOD, NE MARADJ LE!
SEO WEBSHOP
Kuponkód: seo-skype-50

SEO szakember - Antal-Pap Judit

info@antikaotika-design.hu +36-30-630-3607 Ingyenes SEO felmérés! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!  Töltsd ki a lenti űrlapot, és én átnézem a weboldaladat, hogy mennyire felel meg a legújabb keresőoptimalizálási feltételeknek. A rövid elemzést elküldöm e-mailben. Kövess a közösségi média oldalain! FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedIntumblrInstagramskypeYoutubeSEO szakember,  keresőoptimalizálás szakértő, web-designer Saját honlapok: Antikaotika, Antikaotika-design, Antikaotika-SEO, Retro-Vintage
Tovább
Keresőoptimalizálás, SEO, weboldal beállítások, Google kereső - Antikaotika-SEO