Kedves reader!

Már csak 2 nap van augusztus 31-ig! Siess!

Hogyan fogytam le 10 kilót? És mi köze ennek a SEO-hoz?

Elég sok. Egyszerűen nekem csak akkor (és addig) működött a fogyókúra, amíg fizettem azért, hogy egy számomra idegen diéta módszerért úgy, hogy mindent rögzítenem kellett, és reggel el kellett küldenem a beszámolót. Sokat lázadtam, hogy miért nem ehetek tejterméket, tojást (?) stb., miért kell 50 percenként 3-4 dl folyadékot meginnom, és már bántam, hogy fizettem érte, mert sok volt a diétával a meló.

Két nap volt, mire a sok dokumentumból összeraktam, mit, hogy kell végrehajtani, de olyan 85%-osan betartottam mindent, és küldtem a jelentést, még a kihágásokról is. Tényleg látványosan fogytam, és nem éheztem, bár majdnem mindig feladtam, mert sok minden nem tetszett. Amikor fel akartam adni, akkor mindig eszembe jutott, hogy fizettem a diétáért, és ha beledöglök is végigcsinálom. Sokat segített (igazából mindent), hogy volt egy hajcsárom. És mivel a kihágásokat is jelentettem, ezért inkább igyekeztem elkerülni az ezekért járó ejnye-bejnyét. Az együttműködésünk után sok egészséges szokást beépítettem az életemben, és bár egyedül csak kicsit fogytam még utána, de a változtatásoknak hála, nem is híztam vissza azt a 10 kilót. Néha persze volt kilengés, de könnyen visszaállok a közösen elért szintre.

Ha velem dolgozol 10 héten keresztül, akkor te is észreveszed, majd, hogy működik a keresőoptimalizálás! Mivel minden héten lesznek házi feladatok, amelyeket bevasalok rajtad. Lesz, amikor mérges leszel, hogy minek több ezer kulcsszót összeszedni ( bár a felét már az első órán látványosan összeszedem neked), de amikor elmozdul a görbe jó irányba, mint a fogyókúránál a naponként rögzített súlyvesztés grafikonja, akkor nagyon fel fogsz lelkesülni.

Miért nem elég összeszedni az infót a netről?


A keresőoptimalizálás elméletét meg lehet tanulni úgy, hogy az ember innen is - onnan is összecsipegeti az elméleti anyagot, de az eredmény az elmélet gyakorlatba ültetésével és a gyakorlással jön. Kérdés, hogy a sok közül melyik SEO iskola az igazi?

Bizonyára te is tudod, hogy hiába ismered már a világ összes diétáját, mégsem fogysz, ha nem jó módszert választasz, illetve nem tudod, hogy hajtsd végre rendesen a fogyókúrát. A kitartásról nem is szólva.

Az általam ajánlott SEO módszer működik, és egyszerűen megérthető. Erről szól a tanfolyamom, bár itt önállóan kell megoldanod a feladatokat:

Profi SEO szövegírás tanfolyam - augusztus 31-ig 25%-os kuponnal!

Kuponkódod:

J0CX99MY67
Már csak 2 nap van augusztus 31-ig! Siess!

Mi lenne, ha sokkal gyorsabban és hatékonyabban megdupláznánk (vagy inkább megszokszoroznánk) a forgalmadat, hogy több pénzt keress?

Engedd meg, hogy élesben tanítsalak, azokról a SEO módszerekről, amelyek valóban működnek? Ráadásul rákényszerítelek, hogy amit megmutattam, azt élesítsd a honlapodon! >> 10 órás SEO Skype (Google Meet) tanfolyam – a honlapodra szabva
Már csak 2 nap van augusztus 31-ig! Siess!

Hoztam pár videót kedvcsinálónak!

Ez előző hírlevelekbe olyan "ügyesen" ágyaztam be a videókat, hogy semmi nem látszódott. Most a képekre kattintva megnézheted, amiről lemaradtál. :) Persze, ha engedélyzted a képek megjelenítését az emailnél....
6-10. óra
4-5 óra

2-3 óra
1 óra

10 órás SEO Skype (Google Meet) tanfolyam – a honlapodra szabva Megtanítom élőben, hogyan optimalizálhatod a honlapodat a Google keresőre.
  • Csak veled foglalkozom a személyes konzultáció keretében. SEO titkokat árulok el, eszközöket, és megoldásokat mutatok meg.
  • Az élő megbeszélést képernyő megosztással, videóra rögzítve, többször tanulmányozhatod.
  • A gyakorlaton és a kivitelezésen lesz a hangsúly, tehát sok lesz a házi feladat, ami a mérhető sikerhez elengedhetetlen.
10 óra alatt meglepő eredményeket lehet elérni!
  • 10 órás SEO Skype tanfolyam ára: 150 000 Ft helyett bruttó 119 000 Ft
  • 10 órás PRÉMIUM SEO Skype tanfolyam ára: linképítéssel 175 000 Ft (Kihasználhatod a kapcsolati hálómat! Minimum 10 minőségi linket fogsz kapni tőlem a PRÉMIUM csomagban.)


Ha érdekel, jelezz mielőbb, mert 2022. augusztus 31-ig érvényes a fenti ár, illetve ősszel már nem vállalok új ügyfelet!


Nézd meg az eredményeket, amelyeket a 10 órás tanfolyam alatt értek el az ügyfelek!

10 órás tanfolyam eddigi résztvevői a teljesség igénye nélkül: villanyszerelő, mérnök, szoftverfejlesztő cégek, marketing ügynökség, fogorvos, ingatlan és szállás témában szolgáltatók, esküvői ruha kölcsönzős, webshop tulajdonosok, honlapkészítők, újságíró - bocsánat ha valakit kihagytam....
10 órás SEO SKype tanfolyam eredmény
Lakásvillanyszerelő 16 hónap
2022-08-23 09 40 56

Mit kell megoldani augusztus 31-ig? Utána szünet, áremelés és pár hónap kampánycsend. Úgyhogy ősszel nem vállalok új ügyfeleket. :)


  • Kivel fogok együttműködni?

Elég sokan keresnek, ezért mielőtt felhívom azokat az ügyfeleket vagy ügyféljelölteket, akik már bejelentkeztek nálam. Viszont lehetőséget adok azoknak, akikkel még nem dolgoztam együtt, de már érzik, hogy nem érdemes tovább halogatni a keresőoptimalizálást. Ha úgy érzed, hogy segíthetek akár csak egy órás "megvilágosító" konzultációval, kérlek, válaszolj erre a levélre, vagy hívj a +36306303607 telefonszámon.


  • Szerződéskötések

Van egy kapacitási korlátom, tehát nem mindenkire lesz időm. Bevallom, szeptemberben már nem akarok új ügyfeleket szerezni, ezért a jelentkezés sorrendjében illetve a saját prioritásom alapján vállalok új munkákat. Aztán év végéig bezár az ajtó a személyes szolgáltatások területén.


  • Számlák kiállítása

A munka ütemezésével a fizetési határidő kitolódhat, de csak azokat az ügyfelekt vállalom idén, akiknél eljutunk 2022. augusztus 31-ig a számlakiállításig.


  • A honlapon jelenleg feltüntetett árak, kedvezmények biztosítása

A http://seo.antikaotika-design.hu/seo-arak/ oldalon illetve a korábbi levélben elküldött kedvezményeket is csak 2022. augusztus 31-ig tudom tartani.

  • Függő megkeresésekre válasz

Ahogy írtam, rengetegen kerestek a nyár folymán SEO kérdés, elemzés vagy árajánlatkérés miatt. Az egyik gyengeségem, hogy nem szoktam azonnal válaszolni. Igyekszem (a saját érdekemben is) ebben a 10 napban mindenkinek kielégítő választ adni. Nyugodtan sürgessen, akire vonatkozik.
Ha bármilyen kérdésed van, írj az info@antikaotika-design.hu email címre!
Antal-Pap Judit
facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet