Kedves reader!

Ezt a levelet - vagyis levélsorozatot - azért küldöm el, hogy segítsek döntést hozni keresőoptimalizálás vagy bármilyen marketing témában. Illetve lesz pár őszinte megnyilvánulásom, mert nem az a célom, hogy minél több pénzt keressek, hanem, hogy a jó ügyfeleimet megtartsam és a bizonytalankodókat elmozdítsam a megfelelő irányba. :) Be fogom mutatni az egyes szolgáltatásaimat és a hozzá kapcsolódó sikereket és kudarcokat. Miben vagyok jó, miben nem?
Egy titkos világba csöppentelek - a seósok kínlódásába és abba a mákonyba, ami miatt egyszerre gyűlölöm és szeretem a keeresőoptimalizálást.

Egy kis házi feladat - keress rá a Google-ben a latin fordításra: ;)


Odi et amo (Catullus)

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris.
Nescio, sed fieri sentio et excrucior.Mivel a változás szele mindenkire hatással van, nagy a bizonytalanság, tele vagyunk kérdésekkel illetve a jövőtől való szorongás is vágható a levegőben. Én nem szorongok, de változtatással felelek a változásra...

Amint te is tudod, rengeteg változás lesz szeptemberben, mivel a a katás világnak vége.

Mit jelent ez? Mindenképpen áremelkedést, de nemcsak a katás vállalkozóknál, mivel az inflációval is lépést kell tartani.

Mivel nekem is meg kellett hozni a döntést, hogy merre tovább, ezért szeptembertől az átalányadózást vállasztottam. Kénytelen vagyok minimum 20%-kal emelni a SEO szolgáltatások árát. Aki ügyes volt, az már most kimaxolta a KATA lehetőségeit, vagy legalábbis kiszámlázta a 2022-re tervezett bevételt jó előre.

A szakértők azt tanácsolták, hogy felejtsük el a nyaralást, hanem nyomassuk ezerrel a kampányunkat.

Mit csinált erre Juditka (vagyis én) - elment nyaralni, és most utolsó pillanatban ráeszmélt, hogy vége a nyárnak.

Szóval van még 10 napunk 2022. augusztus 31-ig, hogy eldöntsük, akarunk-e együttműködni vagy sem.

Mit kell megoldani ebben a 10 napban?


 • Kivel fogok együttműködni?

Elég sokan keresnek, ezért mielőtt felhívom azokat az ügyfeleket vagy ügyféljelölteket, akik már bejelentkeztek nálam. Viszont lehetőséget adok azoknak, akikkel még nem dolgoztam együtt, de már érzik, hogy nem érdemes tovább halogatni a keresőoptimalizálást. Ha úgy érzed, hogy segíthetek akár csak egy órás "megvilágosító" konzultációval, kérlek, válaszolj erre a levélre, vagy hívj a +36306303607 telefonszámon.


 • Szerződéskötések

Van egy kapacitási korlátom, tehát nem mindenkire lesz időm. Bevallom, szeptemberben már nem akarok új ügyfeleket szerezni, ezért a jelentkezés sorrendjében illetve a saját prioritásom alapján vállalok új munkákat. Aztán év végéig bezár az ajtó a személyes szolgáltatások területén.


 • Számlák kiállítása

A munka ütemezésével a fizetési határidő kitolódhat, de csak azokat az ügyfelekt vállalom idén, akiknél eljutunk 2022. augusztus 31-ig a számlakiállításig.


 • A honlapon jelenleg feltüntetett árak, kedvezmények biztosítása

A http://seo.antikaotika-design.hu/seo-arak/ oldalon illetve a korábbi levélben elküldött kedvezményeket is csak 2022. augusztus 31-ig tudom tartani.

 • Függő megkeresésekre válasz

Ahogy írtam, rengetegen kerestek a nyár folymán SEO kérdés, elemzés vagy árajánlatkérés miatt. Az egyik gyengeségem, hogy nem szoktam azonnal válaszolni. Igyekszem (a saját érdekemben is) ebben a 10 napban mindenkinek kielégítő választ adni. Nyugodtan sürgessen, akire vonatkozik.

  Mit nem tudok megoldani rendesen? A saját kampányomat :(

  Elkészítettem a világ egyik legjobb SEO szövegírás tanfolyamát, de lebénultam a kampánynál. A keresőoptimalizálásban nagyon jó vagyok, de egy normális kampány összerakásában béna.

  Komolyan mondom, olyan kurzust raktam össze 60 leckében - és több mint 10 órás könnyen fogyasztható (rövid) videós anyagokkal, amit nem kapsz meg sehol! Rengeteg tapasztalat, gyakorlati feladat, táblázat és prezentáció található benne....

  Profi SEO szövegírás tanfolyam - augusztus 31-ig 25%-os kuponnal!

  Kuponkódod:

  J0CX99MY67


  Ha bármilyen kérdésed van, írj az info@antikaotika-design.hu email címre!
  Antal-Pap Judit
  facebook twitter 
  Email Marketing Powered by MailPoet