Kedves reader!

Sokan írtak vagy hívtak a napokban, még nem mindenkinek tudtam válszolni, de nagyon jólesett, amiket mondtatok. Érdeklődve figyelem, hogy ki hogy halad. Örülök annak, amikor egy-egy régi ügyfelem beköszön. Többen rendeltetek is szolgáltatást. Az is külön öröm, ha azoktól hallok hírt, akiknek évekkel ezelőtt ingyenes elemzést készítettem. Drukkolok nektek, hogy sikerüljön az álmotokat megvalósítani!

A keresőoptimlaizálási munkákban a legjobban azt szeretem, ha emberekkel beszélgethetek. Engem nem annyira a SEO érdekel, hanem azok a személyek, családok, akik a honlapok mögött küzdenek. Szinte mindenki a nagy cégekre hajt a SEO szakmában, mert ott lehet "nagyot szakítani". Ezek a munkák túl személytelenek számomra, mert "nincs anyja a gyereknek". Magyarul, a keresőoptimalizálást szükséges rossznak tartják, mert muszáj, hogy legyen honlap, amit seózni kell.

A legjobb, ha valaki számára fontos az online vállalkozása, és meg akarja érteni a SEO lényegét. Nagyon szeretek tanítani, átadni a tudásomat és a tapasztalataimat. Egyszerű, mégis nagyszerű trükköket bemutatni. A csoda akkor születik, amikor összerakjuk, amink van! ;) Ha mindenki a saját szakértelmét teszi bele, akkor jobban jársz, mintha teljesen kiszervezed a SEO munkát, és fogalmad sincs arról, mit művelnek a szakértők. A SEO szakértőnek pedig csak elklpzelései vannak a piacodról.

A legsikeresebb SEO szolgáltatásom


10 órás SEO Skype (Google Meet) tanfolyam – a honlapodra szabva
 • Megtanítom élőben, hogyan optimalizálhatod a honlapodat a Google keresőre.
 • Csak veled foglalkozom a személyes konzultáció keretében. SEO titkokat árulok el, eszközöket, és megoldásokat mutatok meg.
 • Az élő megbeszélést képernyő megosztással, videóra rögzítve, többször tanulmányozhatod.
 • A gyakorlaton és a kivitelezésen lesz a hangsúly, tehát sok lesz a házi feladat, ami a mérhető sikerhez elengedhetetlen.
10 óra alatt meglepő eredményeket lehet elérni!
 • 10 órás SEO Skype tanfolyam ára: 150 000 Ft helyett bruttó 119 000 Ft
 • 10 órás PRÉMIUM SEO Skype tanfolyam ára: linképítéssel 175 000 Ft (Kihasználhatod a kapcsolati hálómat! Minimum 10 minőségi linket fogsz kapni tőlem a PRÉMIUM csomagban.)


Ha érdekel, jelezz mielőbb, mert 2022. augusztus 31-ig érvényes a fenti ár, illetve ősszel már nem vállalok új ügyfelet!


Nézd meg az eredményeket, amelyeket a 10 órás tanfolyam alatt értek el az ügyfelek!

10 órás tanfolyam eddigi résztvevői a teljesség igénye nélkül: villanyszerelő, mérnök, szoftverfejlesztő cégek, marketing ügynökség, fogorvos, ingatlan és szállás témában szolgáltatók, esküvői ruha kölcsönzős, webshop tulajdonosok, honlapkészítők, újságíró - bocsánat ha valakit kihagytam....
10 órás SEO SKype tanfolyam eredmény
Lakásvillanyszerelő 16 hónap
2022-08-23 09 40 56

Mit kell megoldani augusztus 31-ig?


 • Kivel fogok együttműködni?

Elég sokan keresnek, ezért mielőtt felhívom azokat az ügyfeleket vagy ügyféljelölteket, akik már bejelentkeztek nálam. Viszont lehetőséget adok azoknak, akikkel még nem dolgoztam együtt, de már érzik, hogy nem érdemes tovább halogatni a keresőoptimalizálást. Ha úgy érzed, hogy segíthetek akár csak egy órás "megvilágosító" konzultációval, kérlek, válaszolj erre a levélre, vagy hívj a +36306303607 telefonszámon.


 • Szerződéskötések

Van egy kapacitási korlátom, tehát nem mindenkire lesz időm. Bevallom, szeptemberben már nem akarok új ügyfeleket szerezni, ezért a jelentkezés sorrendjében illetve a saját prioritásom alapján vállalok új munkákat. Aztán év végéig bezár az ajtó a személyes szolgáltatások területén.


 • Számlák kiállítása

A munka ütemezésével a fizetési határidő kitolódhat, de csak azokat az ügyfelekt vállalom idén, akiknél eljutunk 2022. augusztus 31-ig a számlakiállításig.


 • A honlapon jelenleg feltüntetett árak, kedvezmények biztosítása

A http://seo.antikaotika-design.hu/seo-arak/ oldalon illetve a korábbi levélben elküldött kedvezményeket is csak 2022. augusztus 31-ig tudom tartani.

 • Függő megkeresésekre válasz

Ahogy írtam, rengetegen kerestek a nyár folymán SEO kérdés, elemzés vagy árajánlatkérés miatt. Az egyik gyengeségem, hogy nem szoktam azonnal válaszolni. Igyekszem (a saját érdekemben is) ebben a 10 napban mindenkinek kielégítő választ adni. Nyugodtan sürgessen, akire vonatkozik.
Ha bármilyen kérdésed van, írj az info@antikaotika-design.hu email címre!
Antal-Pap Judit
facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet