fejlec-1-1024x480
Kedves Érdeklődőm!

Ezt a levelet azért küldöm, mert

szeretném megköszönni a bizalmadat, hogy

tőlem kérted a weboldalad vizsgálatát.


Továbbá köszönöm a pozitív visszajelzéseket is! Amennyiben még nem volt időd a kattintásra, kérlek tedd meg most, értékeld 5 csillaggal az elküldött videós elemzésemet, nekem ez sokat jelent.
Köszönöm!
Érdemes neked is a Google Cégemben megjelenni, és az elégedett ügyfeleidet megkérni, hogy értékeljék a kapott szolgáltatást és terméket, mert ezzel is hozzájárulsz a saját oldalad keresőben való megjelenítéséhez. Erről a lokális SEO témakörben beszélek majd, ha érdekel!

Nagyon szívesen segítek továbbra is Neked, hiszen Te már rájöttél arra, hogy a vállalkozásod weboldalát, így vállalkozásod sikerét, nemcsak nehéz lesz SEO nélkül a csúcsra vinni, de szinte lehetetlen is.

Több meglévő ügyfelem is úgy keresett meg annak idején, hogy a Google találati lista nemhogy első oldalán nem voltak, de még a 20-30. oldalán sem.

Örömmel tölt el, hogy segítségemmel, munkámmal, ma már mindegyikük weboldala a Google találati lista első oldalán jön fel, rengeteg megcélzott kulcsszóval. Továbbá vannak ügyfeleim, akik több kulcsszóra az első helyen állnak az organikus találati listán.

Weboldaladdal Te is lehetsz a sikeres ügyfeleim között az első oldalon, idővel az első helyen,

sok-sok kulcsszóra!

Ha szeretnéd a sikert, a vállalkozásod sikerét,

és szeretnél a Google találati lista első oldalán szerepelni, akkor keress bátran!


Munkáimra garanciát vállalok!

GARANCIA
Az ígért ajándékom most pedig, a bizalmadért, a biztatásért, kezdeti sikeredért egy 15%-os kedvezmény azoknál a csomagoknál amelyekben:

a honlapodra szabva,
egyéni megoldásokkal,
Skyp megbeszéléssel

kijavítunk a hibákat, megosztok veled titkokat,
és segítek elindulni a sikeres weboldal felé.

Mind a négy termékemre érvényes a

-15%

kedvezmény számodra!

Kuponkód: elsosegely15

SEO referencia

SEO szövegírás referencia, cikkírás, blogolás
Íme néhány referencia cikkírásra.SEO szövegírás referencia: hippi stílus Egy régi SEO céllal megírt cikkem:A hippi divat a 60-as évek óta újra és újra feléled. Gyakran megjelenik a kifutókon, a kirakatokban. Sokan azért hordanak hippis ruhadarabokat, mert éppen az a trendi, mások egyszerűen azért, mert szeretik a színes, mintás harsányságot (mint pl. én). Létezik azonban olyan embercsoport a földön, akik a mai napig hisznek a hippi …

Kövesd a Napi SEO tippek Facebook oldalt, és mindig osztok meg egy-két keresőoptimalizálási titkot, trükköt.

FBprofil

SEO szakember - Antal-Pap Judit

Antal-Pap Judit SEO szakértő, Google keresőoptimalizálási szakértő
Amikor valaki megbízható SEO szakértőt, keresőoptimalizálási szakembert keres, akkor több szempontot is érdemes megvizsgálni: A SEO szakértő érti-e a Google irányelveit, vagy rögtön tömeges spamgyanús linképítést akar eladni, ami hosszú távon életveszélyes. Csak a pénzedre utazik, vagy valóban segíteni akar. Rendelkezik-e keresőoptimalizálási referenciával? Mit mondanak róla mások? Nézd meg pl. a Google-ben a  térképes megjelenítésénél (Google Cégem) vagy a FB-on, LinkedIn-en. …
SEO hírlevél archívum - SEO blog , SEO tippek
facebook twitter youtube pinterest 
Keresőoptimalizálás, SEO, weboldal beállítások, Google kereső - Antikaotika-SEO
MailPoet