SEO szövegírás referencia

Íme néhány referencia SEO cikkírásra (angol nyelven is)

SEO referenciában ügyfeleim honlapján mutatom be, hogy egy-egy kulcsszóra /kulcsszó csoportra optimalizált szövegnek milyen hatása lehet.

Nem én vagyok ugyan a legolcsóbb SEO szövegíró, de én vagyok az egyik legjobb. Egyszerűen azért, mert nekem is fontos a siker a SEO szövegírásban.

Azért vállalkozom, hogy a szakértelmemmel az ügyfeleim honlapjából kihozzuk a maximumot! Tudom, hogy ha valaki jó munkát végez a keresőoptimlaizálás területén, akkor az ügyfélhez akkor is jönnek majd a látogatók, ha nem költ hirdetésre. 

SEO blogszövegírás alapok konyhanyelven – Hogyan kerülj a Google első oldalára?

Szeretem látni a kiindulási pontot, amit a Google Search Console mutat.

Érdekel, hogy melyik témából tudjuk kihozni a legtöbbet.

Fontos, hogy a metaadatok: title, meta leírás, képek alternatív szövegei tökéletesen legyenek beállítva.

Ne egy kulcsszóra legyen megírva a cikk, hanem egész kulcsszó csoportra! Nagyot lehet ezzel tarolni...

Én nem nyúlfarknyi, semmire sem jó szövegeket írok.

Több hónap elteltével is követem a cikkek eredményességét a Google Search Console-ban, mivel 2 hónap – félév kell a gyümölcs beérésének.

SEO szövegírás referencia: hippi stílus

Egy régi SEO céllal megírt cikkem:

hippi divat a 60-as évek óta újra és újra feléled. Gyakran megjelenik a kifutókon, a kirakatokban. Sokan azért hordanak hippis ruhadarabokat, mert éppen az a trendi, mások egyszerűen azért, mert szeretik a színes, mintás harsányságot (mint pl. én). Létezik azonban olyan embercsoport a földön, akik a mai napig hisznek a hippi értékekben, és igyekeznek azt a megjelenésükkel is tükrözni.  Tovább olvasom.

Itt nem vittem túlzásba a linképítést. Ha jól emlékszem, megelőztem a Wikipediát.

Írd a keresőbe, hogy hippi stílus stb…… Ezt fogod látni:

Már hosszú ideje első vagyok a Google találati listán a retro stílus, retro jelentése stb… kulcsszavakra.

SEO szövegírás referencia – szépségápolás témában

Összesen 8 SEO cikket írtunk 3 hullámban. A főoldalt nem állítottuk be, csak a cikkeket írtuk meg és töltöttük fel. Jó (de nem drága) helyekről szereztünk linkeket egy nehéz témához. Egyetlen termékes webáruház a nagy verseny ellenére szépen hozza organikusan is a forgalmat : https://instantense.hu/.

 Mivel vadi új volt a honlap, ezért is kellett 3 hónap, hogy szépen beinduljon az eredmény.

Instantense 8 cikk SEO referencia

SEO szövegírás referencia, amikor mentorálok valakit

Az alábbi projektben egy villanyszerelő srác kérte a segítségemet, hogy segítsek neki, mert a honlapja nem hozza a látogatókat. 10 órás Skype oktatás keretén belül megmutattam neki, hogy kell a konkurenciát kikémlelni, hogy lehet megtalálni azokat a kulcsszavakat, amire nem is gondolt, és hogy kell erre tartalmat létrehozni. A töretlen ívet csak a korona vírus akasztotta meg  2020 márciusában átmenetileg. Mivel egyre jobb lett az eredmény, ezért az ügyfelemnek egyre több munkája lett.  Az órák ütemezését a villanyszerelő határozta meg, de a házit keményen bevasaltam, ő pedig havonta- két havonta jelentkezett. Még egy órája mindig maradt. Az a pár dolog, amit végrehajtott önmagáért beszél: https://www.lakasvillanyszerelo.hu/

SEO mentorálás referencia
SEO mentorálás referencia

SEO szövegírás referencia: babás témában

A Sangita Babamasszázs oldal kifejezetten cikkírással jött fel, hiszen az alapbeállítások után nem igazán tudtam mit kezdeni a főoldallal és a hasfájós baba oldallal, mert nagyon kaotikus volt az egész, de már ért el eredményt. Megnézem az oldalt.

Inkább elkezdtünk több (3- 4)  hullámban új cikkeket  írni kulcsszócsoportokra, linképítéssel. A SEO cikkbe való befektetés rendkívül jól megtérült az ügyfelemnek. Ha jól látom, összesen 12 cikket írtunk, valamint az 1. hónapot vette meg az ügyfelünk a projekt legelején.

Cikkek:

A mostani rekorder cikkünk 2019. áprilisában született.

„A terhesség első jelei, a várandóság tünetei mikor jelentkeznek „címmel,

de már  14 700 kattintást hozott az elmúlt 28  napban az organikus találati listáról.

Persze a témára nagy a keresés (és a verseny is nagy). Az első hónapban még csekély volt az eredmény, aztán drasztikusan emelkedik a görbe. Rengeteg kulcsszóra jön fel a cikk, mert tudatosan egy egész csokor kulcsszóra írtuk. Érdemes kísérletezni a terhesség jeleivel kapcsolatos kulcsszavakkal:

A helyezések 12 hónap átlagát mutatják. Azóta is kapaszkodnak fel a cikkek. Teszteld le a fenti kulcsszavakat a Google-be írva.

Ennél a projektnél nem volt olyan nehéz dolgunk, mint pl. fogászati honlapoknál. Bár rengeteg kisbabás weboldal van. Ahol erősen seóznak, vagy kevesebb a keresés egyes kulcsszavakra, ott nem lesz ilyen fényes eredmény. 

Sangita babamasszázs oldal helyzete 3 hónap és azt megelőző három hónap vizsgálatában, amelyet szövegírással hoztunk fel!  

Munkánk eredménye: 6,2 szeres növekedés!

 

SEO szövegírás referencia: fogorvosoknak

 

 Iparáganként változik, hogy mit lehet kihozni az adott weboldalból egy év alatt. Néha a cikkekre alig jön kattintás, de összegészében javítja a honlap helyzetét.

Példa egy fogászati honlap seójára:

Szintén fogászati témában írt cikkünk, ami így indult:

…majd 3 hónap, és így teljesít:

 

SEO szövegírás referencia: műszaki témában angol nyelven

 

Angol nyelven is vállalok optimalizálást tőlem idegen témákban is.

Pl.:  iPhoneRepairBase

Itt lassan indult be a SEO munka eredménye, de figyelemreméltó a javulás:

Néha csak elég belenyúlni egy meglévő cikkbe:

https://iphonerepairbase.co.uk/about-the-charging-chip-u2-ic-tristar/

https://iphonerepairbase.co.uk/product/iphone-7-7-plus-audio-ic-chip-repair/

Egy fogyókúrás weboldal, egy bolgbejegyzésének eredményét láthatjuk a képen. Keresőoptimalizálás szempontjából a fogyókúra nagyon kemény témának számít. A honlapra  csak egyetlen SEO cikket írtunk, amit meg is linkeltünk, de a többi beállításra nem volt ráhatásunk. Így kicsit nehezen ugyan, de fél év alatt szépen beérett a cikk. Ebből is látható, hogy megéri SEO szakemberrel kulcsszócsoportra szöveget iratni. 

Elmúlt 12 hónapra visszatekintve, a blogbejegyzés emelkedő íve egyértelmű:

Ugyanez a blogbejegyzés 6 hónap viszonylatában, az azt megelőző 6 hónappal összehasonlítva. A számok magukért beszélnek:

SEO szövegírás referencia: a mezőgazdaságban

Gyümölcstermesztéssel foglalkozó ügyfelünk honlapján összehasonlítást végeztünk az elmúlt 3 hónap és azt megelőző 3 hónap vizsgálatában.

A kulcsszóra optimalizált szövegírás eredményeként közel háromszoros kattintási arányt, vagyis leendő vásárlót, érdeklődőt zsebelhetett be ügyfelünk.

6 hónap és az előző 6 hónap viszonylatában vizsgálva, a pozíciója a Google találati lista első oldalán is feljebb lépett. Kattintások tekintetében itt már látható az emelkedés.

Hirtelen azokat találtam, amelyekről beszámolót írtam az ügyfeleknek. Természetesen értek kudarcok is, vagy átmeneti kudarcok. Hiszen rengeteg munka után sem jött a várva várt eredmény, aztán szép lassan mégiscsak beérett a gyümölcs. Ahogy látod, új cikkek esetén minimum egy hónapig nagyon lassan jönnek az eredmények, aztán pár hónap és meredeken beindul a javulás.

Ha nem seózunk tovább, akkor is javulhat az eredmény egy darabig, de azután beáll a stagnálás, ami nem gond, ha a forgalom megfelelő. Ha a konkurencia mindent bevet, akkor előbb utóbb visszacsúszást is lehet tapasztalni. Ezért érdemes folyamatosan cikket írni kulcsszavakra, vagy ahogy mi tesszük, kulcsszó csoportokra. 

Van olyan ügyfelem, aki a hirdetésekben látta a siker kulcsát, amíg nem találkozott a SEO-val.  A SEO hosszútávú sikert nyújt! Akkor is működik, ha vége a projektnek. A hirdetés a kifizetett alkalmak idején lehet eredményes. Úgy gondolom, hogy érdemes a marketingeszközök összehangolt használatában gondolkodni. A marketingre szánt összeg kb. 10%-át érdemes offline  marketing eszközökre fordítani. Erről itt olvasható: Marketingkommunikációs eszközök és reklámeszközök.    SEO nélkül viszont, nem lehet egy honlap a találati lista élén!

Mi prémium szolgáltatást nyújtunk!

Remélem, sikerült meggyőznöm, hogy van értelme a keresőoptimalizálásnak!! 

Ha szeretnél  Te is sikeres weboldalt, és azt akarod, hogy a Google találati lista első oldalán legyél, keress bátran!

A siker nem egyik napról a másikra megy, hosszú, kitartó munka eredménye. Viszont „ma” kell elkezdeni a munkát, hogy „holnap” sikeres legyél!

Antal-Pap Judit

Antal-Pap Judit

SEO szakértő

Chat GPT SEO tanfolyam az alapoktól – haladó szintig Egyszerű SEO trükkök elfoglalt embereknek

Chat GPT SEO - elveszi a munkánkat? veszéleyek, előnyök, hétrányok, hogy kell regisztrálni?

Vélemények Antal-Pap Judit SEO szakértőről

Zsolt Antal
Zsolt Antal
08:21 31 Jan 24
Andras Csaszi
Andras Csaszi
09:07 03 Dec 23
Szuper hasznos tanácsadás és kellően mély elemzés.
arpad kondi
arpad kondi
15:26 26 Jul 23
János Szabó
János Szabó
14:45 27 Jun 22
Az Antikaotika-design + SEO kiemelkedő hozzáértéssel ad tanácsokat és a nem vagy alig említhető SEO ismeretekkel rendelkező web lap tulajdonos ingyenesen kap értékelést a weblapjáról.
Szilvia Balogh
Szilvia Balogh
10:10 13 Jun 22
Szilvia Ságiné
Szilvia Ságiné
08:55 09 May 22
Nagy Andor
Nagy Andor
17:58 06 Mar 22
Kiváló!
Károly Vasvári
Károly Vasvári
15:48 17 Jan 22
Sok hasznos tippet kaptam a személyre szabott videóban (olyan dolgokról is, amiről azt hittem, hogy tudom), ajánlom!
Ferencné Hanis
Ferencné Hanis
03:10 01 Dec 21
Kedves, segítőkész hölgy.
Eva Magyari
Eva Magyari
17:51 15 Apr 21
Judit kiváló és nagyon lelkiismeretes SEO tanácsadó. Honlapom teljesítménye látványosan javult, mióta együtt dolgozunk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy honlapja jobban teljesítsen. Bár az együttműködésünk előtt sok SEO tanfolyamot elvégeztem és így sok mindent tudtam keresőoptimalizálás témában, Judittal való együttműködés és tanácsadása mégis rengeteg újdonságot, a gyakorlatban alkalmazható, hasznos tudást adott számomra, ami számokkal is mérhető.
Kriszti Pataki
Kriszti Pataki
09:40 14 Apr 21
Egy ingyenes elemzéssel nézettem át induló vállalkozásom honlapját Judittal. Jóval felülmúlta a várakozásaimat annyi hasznos információt kaptam tőle. Így igénybe vettem a Skype-os SEO videó konzultációt is, ami szintén jóval több volt, mint amire számítottam. Konkrét megoldásokat kaptam, amelyek már látható eredményeket is hoztak.Mindezt segítőkészen, türelmesen, számomra is érthető formában, amit ez úton is külön köszönök Juditnak!Én biztosan Őt választom további SEO, szövegírás vagy honlapkészítő munkához!Pataki Krisztina
Katalin Rajnai
Katalin Rajnai
08:51 08 Feb 21
Vállalkozásom honlapját az ingyenes elemzés szolgáltatással nézettem át. Azt gondoltam (mivel ingyenes), hogy egy rövid és általános elemzést fogok kapni, 1-2 ötlettel. Ezzel szemben egy nagyon is komplex, több mint fél órás értékelést készített Judit, rengeteg tanáccsal, használható ötlettel, konkrétumokkal és az én vállalkozásom számára specifikus ajánlásokkal. Nagyon sokat segített az elemzése, mely tömören összefoglalta a lényeget ebben a témában, mellébeszélés és sallangok nélkül. Biztos vagyok benne hogy fogunk vele együtt dolgozni a jövőben.Ezúton is köszönjük szépen a hasznos tanácsokat!
Imre Tamási
Imre Tamási
10:21 05 Feb 21
Én mindig örólök annak amikor az internet mocsarában végre találok egy aranyrögöt. Most is ez történt - megtaláltam az ANTIKAOTIKA SEO honlapot ésegyszerűen imádom.Ez egy olyan profin megszerkesztett, megírt website, amely tartalmilag, stilisztikailag és nyelvtanilag is maga a csúcs.Könnyen érthető, olvasmányos, tele referenciákkal és rengeteg inspiráló anyaggal.Évekkel ezelőtt készítettem egy weboldalt a családi vállalkozásunknak és magára hagytam, nem töródtem vele vártam a csodát. Most azonban arra készülök, hogy az oldalamat a "mennyekbe" repítsem azaz a találati lista legelejére - nyilván az antikaotika segítségével.Rengeteg vállalkozás, SEO szakember van a piacon, ezért megtalálni az igazit nehéz. Úgy érzem én megtaláltam - a legjobb, akit kiválasztottam a rengetegből az nem más, mint Antal-Pap Judit SEO szakember.
Pünkösti Nóra
Pünkösti Nóra
20:35 20 Nov 20
Tökéletes, értelmezhető leírásokat, összefoglalókat készít konyhanyelven, melyeket valóban hasznosítani lehet. Köszönet érte, Judit!
Péter Marschall
Péter Marschall
18:36 29 May 20
Óriási meglepetés volt már az első beszélgetésünk is. Nagyon sok segítséget kaptunk. Nagyon készséges és kiváló szakember.Mellesleg óriási türelemmel kezelte tudatlanságomat.
Mihály Káposzta
Mihály Káposzta
08:03 15 May 20
Nagyon részletes elemzést kaptam Judittól teljesen ingyen. Sokat segített nekem a kereső optimalizálásban. Nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek....
Zsolt Csorba
Zsolt Csorba
12:32 19 Apr 20
Nagyon részletesen es alaposan elemez. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam. Barkinek ajanlom aki elakadt, vagy egy összetett SEO feladatot szeretne megvalósítani.Köszönöm a segítséget.
Ákos Gebei
Ákos Gebei
09:19 19 Feb 20
Köszönöm Juditnak az elemézést a pólós oldalunkhoz, ritka az olyan SEO szakember, aki ilyen szintű elemzést készít és időt szán és ingyenes elemzi az oldalt. Köszönjük neked, amint aktuálissá válik a munka, keresni fogunk! 🙂
László Ruff
László Ruff
10:50 29 Nov 19
Nagyon kedves és segítőkész. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatásával, csak ajánlani tudom!
Kft B.Q.
Kft B.Q.
12:57 14 Oct 19
Én SEO oktatásra jelentkeztem Judithoz, nagyon sok mindent tanultam/tanulok tőle, szuper jó dolgokat mutat meg. Már most látszik a webáruházunkon a változás. Elégedett vagyok!
Zsofi Korda
Zsofi Korda
14:13 09 Sep 19
Az ingyenes kiadványt olvasom, nagyon tanulságos! 🙂
Tippmix Ntt
Tippmix Ntt
08:32 08 Aug 19
Köszönjük az elemzést! Feltárt több problémát is, ami javításra szorul.
alexandra kiss
alexandra kiss
13:14 08 May 19
Köszönöm szépen az elemzést,nagyon hasznosnak találtam,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Adrienn Szőke
Adrienn Szőke
15:43 01 May 19
Szuper első körös elemzést kaptam ami - nagyon jól érthető módon - már most rávilágított pár olyan dologra, amit javítani szükséges a honlapomon. Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
Péter Tóth
Péter Tóth
13:15 15 Dec 18
Rendkívül segítőkész, ez ritka manapság. Köszönöm a segítséget. csak így tovább! :)Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Animal D.
Animal D.
15:38 02 Nov 18
Judit lelkiismeretes, profi munkaja altal az oldalunk latogatottsaga es ezaltal ugyfeleink megrendelese nagyban novekedett. Mar most tobbszorosen megerte a SEO es a kovetkezo evekben meg nagyon sok anyagi hasznot fog hozni. Koszonom az idot es a turelmet. Attila
Dénes Szabó
Dénes Szabó
16:58 29 Oct 18
Judit nagyon precíz, és szereti is amit csinál. Ez ritka egy cégnél...
Szilvia Helényi
Szilvia Helényi
09:23 06 Oct 18
Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam Judittól azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehetne még több látogatója a honlapomnak. Biztos vagyok benne, hogy bárkinek aki a szolgáltatásait igénybe veszi, magas szakmai színvonalon, a legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen fog segíteni.
jános Hiloczki
jános Hiloczki
10:07 09 Aug 18
Nagyon precíz munkàt végez Judit és sokat segít mindig lehet rà szàmítani!
Enikő Bereczki-Fodor
Enikő Bereczki-Fodor
11:09 12 Feb 18
Judit nemcsak alapos technikai ismeretekkel rendelkezik egy szuper, igényes honlap készítéséhez, hanem marketinges tapasztalatai is óriási segítséget nyújtanak abban, hogy el tudjam dönteni milyen elemeket is szeretnék használni, megjeleníteni rajta: kreatív, számomra ideális megoldásokat javasolt a skype-meetingeken. Juditban az is egyedi, hogy ő nem rizsál, hanem konkrétan és őszintén elmondja egy adott helyzetből mit lehet kohozni. Oktató videói hatalmas segítséget nyújtanak a honlap kezelésében, amely elengedhetetlenül szükséges minden honlaptulajdonos számára, így számomra is. Nagyon világosan érthetően magyarázza el az egyes lépéseket a videókban. Bloggerként is rengeteget tanultam tőle SEO-témában, amelyet azóta is beépítek szövegíróként munkáimba. Teljesem megbízom benne emberileg és szakmailag is és jó szívvel ajánlom!Bereczki Enikőgenerációs szakértőmarketing szövegíró, blogger
Oláh Erzsébet
Oláh Erzsébet
09:20 26 Jan 18
Nagyon hasznos és érdekes volt, kifejezetten jól felhasználható a honlapelemzés videó laikusok számára is. Örülök, hogy rátaláltam az antikaotika oldalára. Köszönöm szépen.
Gergely Dósa
Gergely Dósa
20:26 15 Dec 17
Köszönöm a jótanácsokat, hasznos ötleteket! 🙂 Ajánlom a szolgáltatást azoknak akiknek a SEO szerteágazó területei teljesen idegenek.
Tamás Albert
Tamás Albert
16:03 10 Oct 17
Köszönöm a sok jó tanácsot, hasznos volt a második videó, mert ott egyértelmű, hogy negyed annyian keresnek rá a virágküldés szolgáltatásra, mint évekkel ezelőtt. Kaptam jó tanácsot, a linképítés nekem is a fejemben van, csak riogatnak mások, hogy később a pr cikk sem lesz jó 🙁
See All Reviews
js_loader

[et_pb_fullwidth_breadcrumbs admin_label=”Fullwidth Breadcrumbs” _builder_version=”3.22.7″ _i=”0″ _address=”3.0″ /]

SEO AJÁNDÉK

30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!

SEO AJÁNDÉK

30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!