SEO árak 2023-2024 – Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás 2024-ben? Milyen SEO árak vannak a piacon? A Google keresőoptimalizálás árak hogy alakulnak WordPress, Unas, Shoprenter vagy más webáruházak esetén? A SEO szakértők díjai – pl. mennyibe kerül nálam a havidíjas SEO, a szövegírás, a mentorálás és a linképítés, SEO képzés, elemzés? Melyik éri meg neked ? Segítek!

SEO árak 2023-2024 – Mi változott?

2020-ban és 2021-ben a koronavírus járvány miatt még azok a vállalkozások is rákényszerültek az online jelenlétre, akiknek csak „offline” üzletük volt. Amikor szinte minden bezárt, sokak számára az egyetlen megoldást a webáruházas értékesítés jelentette. Mivel Magyarországon és egész Európában hatalmas az informatikushiány, ezért a honlapkészítési és keresőoptimalizálási szakma felértékelődött, ami az árak, SEO díjak emelkedésével  járt. Természetesen számos kókler „szakértő” is megjelent a színen, akik valószínűleg olcsó SEO szolgáltatást kínálnak, ami kimerül egy pár technikai beállítással, vagy olyan „hibajavítással”, amelynek során pl. a hosszú SEO title elemeket „rendbe teszik”.  Több ügyfelem is súlyos forgalomvisszaesést élt át az előbb felsorolt hozzá nem értés vagy egy újradizájnolt honlap miatt.

A 2020-as évektől egyre többen álltak át a kivitelezésről a tanácsadásra, mivel a tartalomgyártás, linképítés igen időigényes. Az igazán jó SEO szakértők el fogják kérni a keresőoptimalizálási szolgáltatás árát, amit lehet, hogy az ügyfél sokall, de ha megduplázza a bevételt pár hónap alatt, akkor a SEO-ra szánt összeg egy rendkívül jól megtérülő befektetést jelent!

2022-ben a SEO szakmát is súlytotta a KATA eltörlése. Igen, tudom nem törölték el, de mivel mi vállalkozásoknak és cégeknek számlázunk, ezért át kellett állni másféle adózási formára. 2022 szeptemberétől illetve 2023-tól a 20%-os áremeléssel lehetett áthidalni a „veszteséget”. És akkor még nem követtük az inflációt. Azt gondolnánk, hogy a SEO ügynökségek így végre jól jártak, de ők rendszerint kiszervezik a kulimunkát, szövegírást alvállalkozóknak, akik eddig számlaképesek voltak, de vagy visszatértek alkalmazotti státuszba, vagy magasabb díjért hajlandóak csak dolgozni.

2023-2024-es SEO árakat meghatározza a mesterséges intelligencia (AI)- pl. Chat GPT térhódítása

2021-ben bár már megszületett a ChatGPT-3 és az ezen alapuló programok, igazán 2023 elején vált világszerte ismertté a ChatGPT, ami komoly változásokat hozott az online marketingben, szövegírásban és a keresőoptimalizálás területén is.

2023-ban a ChatGPT népszerűsége teljesen megváltoztatta az online marketinget. Az automatikusan szöveggenerálás pénztárcakímélő megoldást jelenthet, bár a minőségi tartalom előállításához továbbra is szükség lesz a te szaktudásodra és az enyémre is.  Az SEO-stratégiák újraformálódnak a gép által generált tartalmak miatt, míg az ember által készített tartalmak értéke emelkedhet. A személyre szabott tartalom előtérbe kerülése növeli a felhasználói élményt. Etikai és jogi kihívások is felmerültek az AI által létrehozott tartalom körül. Bár egyes szövegírói pozíciók háttérbe szorulnak, új lehetőségek is nyílnak. Az én életemben forradalmi változást hozott a ChatGPT használata: korábban sok „töltelék” szöveget kellett írnom, melyeket most az AI vett át, mintha csak egy tanulékony asszisztens lenne mellettem. Az ügyfeleimnek is megtanítottam a ChatGPT használatának fortélyait, bemutatva nekik, hogy melyik területeken hatékony és melyeken kevésbé. Emellett tanfolyamot is indítottam ennek oktatására.

Nézd meg ezeket:

A 2023-2024-es SEO árak meghatározását tehát több tényező is befolyásolja. Tekintettel a ChatGPT és hasonló AI-eszközök elterjedésére, a következő tényezők játszhatnak fontos szerepet az árak kialakításában:

 1. Automatizált Tartalom: Az AI által generált tartalmaknak köszönhetően a tartalomgyártás költsége csökkenhet. Ha az ügyfelek nagymértékben támaszkodnak az AI-ra a tartalomgyártás során, az alapvető SEO szolgáltatások ára csökkenhet.
 2. Minőségi Ellenőrzés: Bár az AI képes tartalmat generálni, az emberi szakértelemre továbbra is szükség van a minőség ellenőrzéséhez. A magas színvonalú tartalomellenőrzés és optimalizálás komplexebbé válhat, ami növelheti az árakat ezen a területen.
 3. Személyre Szabott Tartalom: A vállalkozások keresése az egyedülálló, ember által írt tartalom iránt növelheti a keresletet a szövegírók és tartalomgyártók iránt, ami emelheti az árakat ezen a területen.
 4. Tanfolyamok és Oktatás: Ahogy az AI és az SEO egyre inkább összefonódik, a szakembereknek naprakészen kell lenniük az új trendekkel. Az oktatás és a tanfolyamok iránti kereslet növekedése növelheti az ezen szolgáltatások árait.
 5. Technikai SEO: Mivel az AI által generált tartalom népszerűsödik, a technikai SEO terén a hangsúlyt a weboldalak gyorsaságára, biztonságára és felhasználói élményre helyezhetik, ami befolyásolhatja a technikai optimalizálási szolgáltatások árát.
 6. Verseny és Innováció: A szektorban megjelenő új technológiák és vállalkozások növekedése hozhatja magával az árak változását, attól függően, hogy növekszik-e a kínálat és a kereslet.

Összefoglalva, bár nehéz pontosan megjósolni az árakat, az AI technológia növekvő alkalmazása valószínűleg komplexebbé teszi az SEO-t, ami változást hozhat a szolgáltatások árképzésében. A vállalkozásoknak alkalmazkodniuk kell az új kihívásokhoz és lehetőségekhez, ami kihatással lesz az áraikra is.

 

Megéri keresőoptimalizálásra költeni – megtérülnek a SEO árak 2024-ben?

2023-as és 2024-es évben a válság miatt sajnos a Google 1. hely is kevés sokszor, mivel a keresések és a megjelenések száma csökkent, ami azt jelenti, hogy kevesebbszer írnak be az emberek vásárlási szándékkal kulcsszavakat a Google-be. Néha segít a hirdetés – de a Covid óta egyre drágábbak a hirdetések. Ráadásul csak addig jönnek a látogatók a honlapra, amíg a pénzcsap meg van nyitva. A SEO magától is működik.

Egyre nehezebb a keresőoptimalizálást kiszervezni, igazán eredményes SEO szövegírót találni!

Mindenkinek javaslom, hogy…

 • legalább minimális szinten legyen képben a témában – ebben tudok segíteni akár fél óra alatt is
 • úgy szervezze ki a SEO munkát, hogy reális elvárásoat támaszt
 • kötelezze el magát, hogy heti fél órát áldoz a keresőoptimalizálásra
 • tesztelje le a SEO szakértő tudását
 • tekintse befektetésnek a SEO költséget, és figyelje a megtérülést
 • használja ki a mesterséges intelligencia előnyeit!
SEO árak - megéri a SEO?

SEO árak 2024 – ingyenes SEO szolgáltatás –  Van ilyen?

 Igen létezik! A legsikeresebb SEO szakemberek annak köszönhetik a hírnevüket, hogy számokkal tudják bizonyítani rátermettségüket, és nem félnek szakmai „titkokat” megosztani ingyenesen: akár szakmai blogbejegyzésekben, hírlevelekben, webináriumokon.

✅ Az ingyenes anyagok segítenek megérteni a keresőoptimalizálás alapjait. Lásd: SEO tippek.

✅ A jó SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő – akire szükséged van – érthetően és világosan magyaráz az oktató videóiban is

✅ Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, máris jobb helyezést érsz el a weboldaladon

seo árak ingyenes mennyibe kerül a kereső optimalizásálás?

Ingyenes magyar SEO elemzés és letölthető anyagok, kedvezmények…

SEO AJÁNDÉK

30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!

✅  A  feliratkozással több ajándékot is kapsz, amelyeket folyamatosan bővítek, így a hírlevelekben kellemes meglepetések várnak majd (letölthető anyagok, olcsóbb SEO szolgáltatásról stb…)

Ingyenes SEO elemzés –  átvizsgálom a weboldaladat SEO szempontból, és egy kb. 25 perces videót küldök az eredményről, erre a kapacitás hiány miatt várni kell. – A fizetős változatban pedig konkrét megoldásokat is adok egy dokumentumban, amelynek értéke nem 100 -200 ezer Ft, hanem gyakran felbecsülhetetlen. „Ó, ha tudtam volna…!” – ezt fogod mondani magadban 🙂 

✅ Miután megkaptad a videót, érdemes igénybevenned egy vagy több Skype-konzultációt, amelyen megbeszéljük a további lehetőségeket. Ez NEM KÖTELEZŐ!

✅ Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy miért nem teljesít jól a weboldalad, akkor is kérheted  a honlapelemzést.  Nézegesd a videót, és próbáld meg önállóan kijavítani, amit lehet!  Egy kis változtatással is látványos javulás érhető el! ☺

SEO elemzés ára, konkrét megoldásokkal: 39 000 Ft

Az internetes világban a verseny folyamatosan nő, így a keresőoptimalizálás (SEO) egyre fontosabbá válik. A SEO elemzés egyik legfőbb előnye, hogy a weboldalad teljesítményét azonnal látod, és tudod, milyen lépéseket kell megtenned a siker érdekében.

 

1 órás videós SEO elemzés táblázattal + igény szerint fél órás Google Meet megbeszélés menete:

 • A fizetős SEO elemzés kiváló választás! Ezzel nemcsak az esetleges problémákat ismered fel, de segítek a helyes kulcsszavak kiválasztásában. Ebben az csomagban egy 1 órás videós elemzést és a kiinduló kulcsszókutatás táblázatot kapod meg használati utasítással.
 • A táblázat a mellékelt videóval együtt értelmezhető a legjobban.
 • A videós elemzést a számla kiegyenlítése után küldöm el. Tömény, de könnyen érthető tartalom, készülj fel rá!
 • Miután feldolgoztad a videóben elhangzottakat, és összegyűjtötted a kérdéseidet, igény szerint még fél óra Google Meet megbeszélés keretein belül megadom a kezdőlökést a SEO siker érdekében. 🙂

SEO tanácsadás és mentorálás ára – konkrét válaszok konkrét keresőoptimalizálási problémára

A keresőoptimalizálási tanácsadás ára gyakran megegyezik a SEO szakértő órabérével, ami 10 000 Ft és 50 000 Ft között mozog Magyarországon. Ezek az óradíjak akár  meg isduplázódhattak az elmúlt 4-5 évben.  Van, aki több százezer forintot is elkér egy órára. Előfordulhat, hogy a szakértő azért „árazza túl” magát, hogy senki ne jöjjön hozzá, mert introvertált típusú. Vagy annyira sikeres és/vagy elfoglalt, hogy szinte bármennyit elkérhet, hiszen amit mond, az 99%-ban működik – feltéve, ha tényleg magfogadják a tanácsát!

Én magam is SEO tanácsokat osztogatok úton-útfélen. Gyakran nem is gondolkozom azon, hogy pénzt kérjek érte, mert nagyon szeretek segíteni. Ezért készítem az ingyenes SEO elemzéseket is jó szívvel.

Azt viszont én sem szeretem, ha tudatosan kihasználnak vagy fársztanak. Rengeteg megkeresést kapok. Nagyon nagyvonalú vagyok, de kénytelen voltam határt húzni. Én nem áraztam túl magam, sőt!

Nálam bruttó 29 000 Ft-ba kerül 1 óra SEO tanácsadás vagy mentorálás Skype-on vagy Google Meet-en.  A megvilágosodás garantált!

Eddig minden ügyfelemnek sikerült meglepetést okoznom. Különösen a konkurencia kielemzése során. Mivel már a konzultációra készen kitöltött kérdőívvel jön az ügyfél, ezért iszonyú töményen és hatékonyan nyomjuk le az egy órát!

Persze egy óra kevés lesz a keresőoptimalizálásra! 😉 Újabb és újabb óra lesz az eredmény. Miért nem veszel akkor inkább személyre szabott SEO tanfolyamot Skype-on?

 

SEO képzés, mentorálás online – gyakorlatorientált Google keresőoptimalizálás oktatás a honlapodra szabva!

Jelenleg kétféle megoldás közül választhatsz, ha van kedved és időd megtanulni a saját vagy bármelyik honlapod keresőoptimalizálását. Igazából ez nem annyira elméleti, hanem kőkemény gyakorlati SEO képzés!

Annyira sikeres ez a szolgáltatásom, hogy valaki már a 4. vagy 5. csomagot veszi. Itt már nem is annyira képzésről mint inkább mentorálásról van szó. 

 

Mit nyújt ez a személyreszabott SEO tanfolyam /mentorálás, ahol csak veled illetve a honlapoddal foglalkozom?

 • Már az első órára házifeladatot adok. Egy elgondolkodtató kérdőívet fogsz kitölteni.
 • Az órákat a te haladási ütemedhez szabjuk!
 • Az első órán nem tökölünk sokat a kérdőívvel, de tisztába tesszük a célokat, hogy másra is maradjon idő.
 • Még mindig az első óránál tartunk, amikor tálcán vagyis Excel táblázatban nyújtom át a konkurencia kucsszavait.
 • Bemutatom a seósok féltve őrzött titkait, amivel te is könnyen rálátsz a konkurenciára
 • Megtanítok neked pár hasznos képletet, amit alkalmazni fogsz a képzés során!
 • Videóra veszem, amit tanítok neked, és egy letölthető link formájában átküldöm a közös óránk anyagát.
 • Megnézzük a konkurencia linkjei!
 • Miért jobbak ők mint te?!
 • Megnézzük, hogy hogy állsz a Google szemében
 • Kitűzzük a célokat a jelenlegi állapotod és a konkurencia helyzete alapján.
 • Megtanítalak a SEO szövegírásra.
 • Rengeteg házit adok, de nem fogod megbánni!
 • Körbenézünk, honnan lehet hasznos linkekeket szerezni.
 • Ha prémium SEO képzés csomagra fizetsz elő, beszállok én is a linképítésbe! Olyan linkeket adok, amelyeket egyedül nem tudnál megszerezni! Minimum 10 db minőségi linket adok, amelyek meglódítják a helyezésedet a Google találati listán!

Ha nincs sok tőkéd, amit keresőoptimalizálásra szánhatsz, de hajlandó vagy időt áldozni erre a rendkívül fontos területre, akkor ez a legjobb megoldás, ha egyre jobb online eredményeket akarsz a Gooogle találati listán!

Már a képzés felénél is fantasztikus eredményeket érhetsz el!

Másfél év múlva ugyanez a honlap…

SEO referencia

SEO képzés árak – a képekre kattintva meg is rendelheted!

Személyre szabott Skype oktatás és mentorálás - 10 órás élő SEO képzés ára

290 000 Ft  helyett 250 000 Ft!

SEO titkok, eszközök, megoldások
Élő megbeszélés képernyő megosztással, videóra rögzítve

PRÉMIUM Skype oktatás és mentorálás - 10 órás élő SEO képzés ára linképítéssel

 370 000 Ft  helyett 290 000 Ft 

SEO titkok, eszközök, megoldások
Élő megbeszélés képernyő megosztással, videóra rögzítve,   +minimum 10 db minőségi link

Online SEO képzés ára 2024- Google első oldal – Profi SEO cikkírás tanfolyam konyhanyelven

60 lecke – több mint 10 óra videós anyaggal, szöveges magyarázattal, házi feladattal!

“Sokat tanultam én is a nagy SEO mesterektől, de ez egy olyan átfogó anyag, amit még nem láttam eddig sehol! Egyszerű és hatékony megoldások érthetően”

Az online tanfolyam ára: 60.000 Ft

SEO tanfolyam ára, Online SEO képzés ára

Kattints a képre a részletekért!

SEO árak – havidíjas keresőoptimalizálás csomagok 2024-ben

A keresőoptimalizálás világában az egyik legnépszerűbb árazási stratégia a havidíjas szolgáltatás. Nagyon változatos SEO árakkal találkozhatsz, ha figyeled a piacot. A legnehezebb azt kitalálni, hogy pontosan mit takarnak ezek az árak.

A havidíjas keresőoptimalizálás költsége Magyarországon 70 000 – 350 000 Ft + ÁFA között mozog. De mit tartalmaznak az árak?

Ezt  a legnehezebb kitalálni – mármint az ügyfélnek. Sokszor igencsak ködös a megfogalmazás. Pl.:

 • Tanácsadás: x Ft +Áfa/hó/weboldal

Vajon mit jelent ez? Hogy mit takarnak a SEO árak egyes cégeknél, azt csak sejteni lehet.

Annyit azért hadd mondjak a keresőoptimalizálással foglalkozók védelmében, hogy látatlanban nem lehet pontosan ugyanazt a szolgáltatást nyújtani ugyanazon az áron egy épp induló kisvállalkozói weboldalnak, mint pl. egy gigászi méretű webáruháznak.

 Arra ügyelj, hogyha megbízol valakit SEO feladatokkal, a szerződés aláírása előtt pontosan rögzítsétek a szolgáltatás felépítését. Legyen az eredmény számszerű és ellenőrizhető!

A keresőoptimalizálás árakról országos és nemzetközi viszonylatba Szuhi Attila írt egy nagyon jó cikket: elolvasom

SEO árak: Miért érdemes a havidíjas keresőoptimalizálást választani?

✅ A válasz egyszerű: folyamatos bevételt biztosítasz a SEO szakértőnek. Aztán kirúgod, ha nem válik be…

✅  Komolyra fordítva a szót: Mivel a keresőoptimalizálást  nem lehet egyszerre letudni,  ezért szükséges legalább havonta ellenőrizni az eredményeket.

✅ Az aktuális állapot alapján újabb kulcsszavakat érdemes megcélozni.

✅ A keresőoptimalizálás fontos eleme a linképítés. Folyamatosan kell minőségi linkeket szerezni a weboldaladra.

A linkfarmok aranykora lejárt!  a Google egyre jobban szűri a mesterséges linképítést, ezért ezek inkább károsak, mintsem hasznosak. Rövid távon hozhatnak eredményeket, de hosszú távon veszélyesek. Persze vannak még jó katalógusok…

✅ Fontos legalább havonta frissíteni a tartalmat. Erről itt olvashatsz bővebben:  Tartalomoptimalizálás.

„Ébredő erő” SEO csomag: 3 hónapos szolgáltatás – speciális havi díjas keresőoptimalizálás, amikor mindent én csinálok….

SEO árak - dobozos szolgáltatás
✅ Neked szól az ajánlat, ha már van weboldalad, de a kutya se látogatja.

✅ Ha már értél el némi eredményt, de tudod, hogy sokkal többet is ki lehet hozni a honlapodból, akkor is jó helyen jársz.

✅ Ha nem azonnal akarsz Google első helyezést elérni a legkeményebb kulcsszavakra. Aki ezzel áltat, hazudik!

✅ Ha van türelmed végignézni, hogyan előzgeted magabiztosan  a megcélzott kulcsszavakkal a konkurenseidet!

Miért 3 hónapra szól az ajánlat?

Természetesen lehet hosszabb időre is szerződni, de rövidebbre nem érdemes, mert a keresőoptimalizálásban stabil eredményeket  2-3 hónap alatt lehet elérni. Tapasztalatból mondom, lehetnek átütő eredmények már az első hónapban is. De ezt felelőtlenség lenne ígérgetni. Ha kíváncsi vagy, hogy miként lehet hónapok alatt látványos javulást elérni, nézd meg pl. a SEO referenciáimat.

Ha megrendeled az „ÉBREDŐ ERŐ” SEO-csomagot…

✅ Az honlapelemzés által feltárt problémák megoldására felállítunk egy stratégiát, amelyeket lépésenként fogunk végrehajtani a 3 hónap alatt.

✅ Kidolgozzuk a  honlapkoncepciót – Kik a potenciális ügyfelek? Milyen problémára adunk megoldást? Milyen kulcsszavakra szeretnénk feljönni?

✅Kikémleljük a konkurencia kulcsszavait és linkjeit – miért jobbak ők mint mi?

Google Search Console adatok átvizsgálom, kielemzem – az elért eredményeket, aktuális kulcsszópotenciált havonta rögzítem, az előző hónap eredményeivel összehasonlítom, kimutatást készítek a javulás mértékéről.

✅ Rendkívül alapos kulcsszókutatást végzek (több száz kulcsszójavaslattal, havi keresési mennyiségi számokkal). A kulcsszókutatás eredményeit a rendelkezésedre bocsátom.

✅ A kapott eredménnyel nagyon pontos és működő stratégiát lehet felállítani, amelyek pontos betartásával már az első hónapban is érezhető lesz a javulás.

✅ A főoldal ás a kategóriaoldalak technikai beállítására  konkrét javaslatot teszek (Title, meta leírás, oldalcím, címsorok, oldalsáv, lábléc, horgonyszövegek, belső linkek, képek, átirányítások). A beállításban segítek.

✅ Feltérképezzük a prémium linképítési lehetőségeket kifejezetten a te üzletágadra szabva.

☠  SPAM linkekkel nem foglalkozunk!

✅ WordPress honlap esetén: elvégzem a SEO bővítmények teljes körű beállítását.

✅ Néhány blogbejegyzést  átvizsgálok SEO szempontból. Mely blogbejegyzésekből érdemes még többet kihozni?

✅ Azokkal az oldalakkal, termékkategóriákkal foglalkozunk első körben, amelyikkel a leggyorsabban tudunk eredményt elérni.

Megírom neked a SEO szövegeket!

✅ A kész tartalmakra linkeket építek, és megosztom a lehető legtöbb közösségi média felületen.

✅ Megnézzük a lokális SEO-ban lévő lehetőségeket a te honlapodra szabva.

Korlátlan Skype konzultációs lehetőséggel állok rendelkezésedre  – egyeztetett időpontban – a szerződéses időszakban.

SEO árak: Mennyibe kerül az „ÉBREDŐ ERŐ” csomag?

✅ „Ébredő erő” SEO csomag  ára 3 x 150 000 Ft/hó =

bruttó 450 000 Ft

✅ ✅ Ha egy összegben fizeted ki előre a 3 havi SEO szolgáltatás csomagot, akkor 450 000 Ft helyett bruttó 405 000 Ft-ért végzem el a keresőoptimalizálás minden feladatát a weboldaladon.

Amint látod a SEO árak nálam bruttó árak, tehát nincs + ÁFA a szolgáltatásban!

✅ ✅✅ Még nagyobb kedvezményt kapsz féléves, éves SEO szolgáltatás előfizetése esetén.

A gombra kattintva nézd meg, hogy működik egy mintaprojekt hétről-hétre, minek mennyi az ára?

A te sikered az én sikerem is!

Tekints a keresőoptimalizálás árára úgy, mint egy jó befektetésre, ami az eredmények javulásával egy-kettőre megtérülhet, ha szembejön veled a vevőd a Google-ben!

Újabb ajándék!

✅ Már a 3 hónapos „ÉBREDŐ ERŐ” csomaghoz is   jár egy újabb SEO elemzés a 6. hónapban!

✅✅ SŐT! Egy év elteltével is elküldöm az éves SEO kimutatást!

Mindezt teljesen ingyen, hogy lásd, hogy érik be a termés, amit közösen vetettünk, hogy együtt örüljünk!

Mi történik a 3 hónap után?

✅ Egy bizonyos szinten te is SEO szakértővé válsz, mivel az együttműködésünk során elmagyarázom, hogy mit, miért és hogy kell beállítani! Ha így nézzük – gyakorlatilag – egy SEO tanfolyamot veszel, aminek a mellékterméke egy jól optimalizált honlap! Deee megériii… ☺

✅ Lehet, hogy érzékeny búcsút intünk egymásnak – de garantálom, hogy elégedett leszel az  elért eredménnyel! Az az igazság, hogy szinte mindenki folytatni akarja a közös munkát, mert a számok önmagukért beszélnek! 

✅ Ha úgy látod, hogy nem tudsz élni nélkülem, folytatjuk az együttműködést: létrehozhatunk  honlaphálózatot, a szolgáltatásoddal megcélozhatunk a fontosabb földrajzi helyeket (lokális SEO), kipróbálhatjuk az idegennyelvű területek megcélzását, webáruházat építhetünk fel (a honlapkészítéshez is értek) … stb.

 

SEO szövegírás árak – ha nem akarsz a blogbejegyzésekkel bajlódni!

A Google szemében az számít értékes weboldalnak, amelyiken minél több releváns tartalom található.

A céges blogolás, szakszövegírás ára  1 – 9 Ft / karakter között mozog a piacon. Néha megdöbbenek, hogy 2000- 3000 Ft-ért is írnak cikket seósok. Vajon megéri ez valakinek? Valami itt nem stimmel, akárhogy számolok… Minőségi tartalom létrehozásához rengeteg munkára van szükség. Témakutatás, kulcsszókutatás, egyeztetés, szövegírás, linképítés stb… Lehet olcsó cikket iratni, vagy olyat, amire jönnek a kattintások… Te döntöd el!

Nagyon jó vagyok SEO szövegírásban! Csak így szerényen…

 Néha magam is megdöbbenek, hogy több cikkem mekkorát tarol a Google keresőben, persze előfordul olyan is, hogy akkora a verseny egy-egy iparágban, hogy hiába jó a tartalom, egy cikk nem elég, és 1-2 link is kevés az átütő eredményhez. Ilyenkor érdemes teljes körű több havi SEO szolgáltatást igénybe venni. Kattints ide: SEO szolgáltatás, szövegírás referencia!

 

Szóval… nem én vagyok a legolcsóbb SEO szövegíró, de én vagyok az egyik legjobb. 😉

Ha csak szöveget kell írni 40 Ft / szó az ajánlatom,  egy magyar nyelvű 1 db sok kulcsszóra optimalizált cikkre (ami több kifejezésre fog feljönni). Egy átlagos 800 szavas cikk kb. 5-6000 karakterből áll. Ennek az ára jön ki bruttó 32 000 Ft-ra. Ilyenkor csak elküldöm a cikket, a többi az ügyfél gondja. Ha több lesz karakterszám, nem kell ráfizetni. 

 Ha csak 100 szavas szövegre van szükséged, ami kb. 10 mondat, annak az ára bruttó 4000 Ft – ez cikkírásnak nem felel meg. Legalábbis én nem hiszek benne, viszont termék vagy termékkategória beállításnak tökéletes. Webáruház SEO-hoz mégis inkább a havidíjas szolgáltatást ajánlom, mert átfogóan kell nézni az egészet. 

Ebből következik, hogy lehet kérni 200, 300, akárhány szavas cikket, SEO szöveget kérni, ha ez az ügyfél igénye. A 200 szavas szöveg ára 8000 Ft lesz, a többi matek 😉

Ha SEO szövegről beszélünk, akkor nehéz karakterekben gondolkodni. Alapos kulcsszókutatás nélkül nincs értelme keresőoptimalizált szövegről beszélni. Mivel maximalista és eredmény orientált vagyok, nem szeretem a fent leírt megoldást. Muszáj látnom a munkánk gyümölcsét.

Egyszerűen azért, mert nekem is fontos a siker a SEO szövegírásban!

 • Szeretem látni a kiindulási pontot, amit a Google Search Console mutat.
 • Érdekel, hogy melyik témából tudjuk kihozni a legtöbbet.
 • Fontos, hogy a metaadatok: title, meta leírás, képek alternatív szövegei tökéletesen legyenek beállítva.
 • Ne egy kulcsszóra legyen megírva a cikk, hanem egész kulcsszó csoportra! Nagyot lehet ezzel tarolni...
 • Én nem nyúlfarknyi, semmire sem jó szövegeket írok..
 •  Több hónap elteltével is követem a cikkek eredményességét a Google Search Console-ban, mivel 2 hónap – félév kell a gyümölcs beérésének.

Most már befejezem az egoista öntömjénező szövegelést. Hála Istennek, nem egyedül vagyok, hanem van mögöttem egy ügyes csapat, akik szívvel-lélekkel dolgoznak.

 

Ha a helyedben lennék, én az Antikaotika SEO-t bíznám meg SEO szövegírással, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal…

Szuperhatékony Google keresőre optimalizált tartalmas cikkek ára  – prémium szolgáltatással

A SEO cikk ára tartalmazza a következő plusz szolgáltatásokat:

 • 3 db minimum 800 szavas cikket (kb. 5-6000 karakter) , ami sok esetben1000 szavas is lesz!
 • + minimum 1 db PR cikket, amelyet bloggereknek küldünk el a célzott tartalom népszerűsítésére.
 • longtail kulcsszókutatást
 • Google Search Console beállítást és ellenőrzést
 • közösségi média megosztást
 • minimum három értékes linket
 • a cikk honlapra felhelyezését és beállítását
 • metaadatok optimalizálását
 • a cikkhez tartozó fotók + dizájn elemek szerkesztését, feltöltését
 • belső linkelést
 • mérést az elért eredményekről
 • Skype konzultációt, ahol további SEO ötleteket adok.

Már pár blogbejegyzés – megfelelő kulcsszavakra pozicionálva – látványos javulást hozhat a  weboldaladra.

3 + 1 prémium SEO blogcsomag 15% kedvezménnyel

 

SEO konzultáció 19 000 Ft
Long-tail kulcsszókutatás 30 000 Ft
3 db minimum 800 szavas SEO cikk megírása 96 000 Ft
Cikkek feltöltése, fotók a cikkhez, kiemelt kép , metaadatok beállítása (title, meta leírás, képek), belső linkelés  45 000 Ft
Minimum 3 db minőségi külső link 21 000 Ft
Minimum 1 db (releváns honlapon elhelyezett) PR cikk a célzott oldalakra mutató linkekkel 19 000 Ft

 

3 db minimum 800 szavas kulcsszóra írt (magyar nyelvű)* minőségi blogbejegyzés egy összegű befizetés esetén: 

230 000 Ft

helyett most csak

195 500 Ft

 

A blogbejegyzések mellé ajándék: 1 hónap Antikaotika SEO klub tagság –> tanfolyamokhoz való hozzáférés 

 

 

 

 

*Angol nyelvű SEO szolgáltatás ára

A fenti árakhoz képest + 30%-os felárral vállalok keresőoptimalizálást angol nyelven. A kulcsszókutatást pedig szinte bármilyen nyelven el tudom végezni. 🙂 

 

Linképítés ára 2024-ben

Külön nem szoktam „csak” linképítést vállalni, mert számomra első a tartalomoptimaliálás. Ha viszont méltó a tartalom a szavazatra, azaz a linkekre, akkor én is körbenézek. Rengeteg bloggerrel állok kapcsoaltban, így gyakorlatilag „ingyen” szerzek linkeket. Bár az időm és a kapcsolati tőkém nekem is érték, ezért a linképítés ára 7000 Ft/link. Csomagban ezek olcsóbbak. A linképítésre küldött cikkek megírása és lelevelezése (felrakatása) pedig 19 000 Ft/ webhely. Itt több linket is kap az ügyfél. Linképítés ára azonnali (vagy időzített)  lap.hu megjelenéssel  9000 Ft/db.  Van továbbá hozzáférésem olyan adatbázisokhoz, ahol a releváns linkek megszerzése nem 2 forint, hanem több tízezres vagy inkább százezres költségvonzattal bírnak. Természetesen ezeket is készséggel tálalom az ügyfeleim felé. Ha igénybeveszik ezeket a linkeket, és rámbízzák a linkek beküldését, elhelyezését, akkor a fenti összegek jönnek a linkadó áraihoz. Érdemes az alábbi cikket elolvasni: Mit jelent a linképítés? 

Sikerdíjas keresőoptimalizálás árak 2023-2024 garanciával

Már többször kérdezték seósok is, hogy miért nem vállalok sikerdíjas konstrukciót, amikor megdöbbentő eredményeim vannak? Talán azért, mert néha én is megdöbbenek. Pl. előfordul, hogy egy ügyfél honlapját el sem akarom vállalni, aztán cikkírásban és némi linképítésben egyezünk meg, mert annyira nehéz a verseny, hogy magam sem hiszek a sikerben. Azután csak néztünk egy nagyot…

E lenti képen egy egészségügyi témában egyetlen termékkel rendelkező új honlap SEO eredményeit látod. 3 Prémium blogcsomagot rendelt az ügyfél egy év alatt. A Google első oldal is csak álom volt több kulcsszóra, de már a top 3-ban van az ügyfél tartósan a legfontosabb kulcsszavakra. Ha ezt sikerdíjban kiszámláztam volna, akkor eddig minimum 1,5 millió forintot kerestem volna. Számold ki, hogy ehelyett  mennyit kaphattam…

Ja igen, és a sikerdíjat akkor is fizetni kell a SEO szakértőnek, ha már nem csinál semmit – mivel az eredmény jó sokáig magától is megmarad. És a céltott eredmény után fizet az ügyfél. Persze fokozott versenyben ez nem teljesen igaz. Sajnos garanciát a Google első helyeire senki sem adhat becsülettel. Megmondom őszintén, nem is szeretem, ha ilyen jellegű kulcsszó erőltetéssel keresnek meg. Ettől függetlenül ott leszünk az élen egy csomó keresett kulcsszóval. Mivel nagyon jó tartalmat nyújtok, ami akkor is működni fog, ha a Google algoritmusai hatalmasat változnak, mivel a minőség lesz mindig az első!

 

SEO árak nálam – gyakori kérdések

Mennyibe kerül a SEO audit konkrét javaslatokkal?

A videós elemzés ára 39 000 Ft.

Mennyibe kerül a SEO tanácsadás?

Pár perc még ingyenes. Konkrét megoldásokkal: 29.000 Ft/óra

Mennyibe kerül a SEO képzés?

Az online szövegírás alapozó tanfolyam 0 Ft. A honlapra szabott 10 órás személyes Skype képzés kedvezményes áron 250.000 Ft. További árak a honlapon.

A havidíjas keresőoptimalizálás ára?

Havi díjas SEO ára 135 000 Ft-tól indul, ha a SEO szakértő végez el minden munkát.

Mennyibe kerül a SEO szövegírás?

40 Ft/ szó (kulcsszókutatással). Teljeskörű beállítással és linképítéssel PRÉMIUM csomag rendelhető.

Mennyibe kerül az a SEO csomag, amiben mindent a SEO szakértő "csinál"?

Az "Ébredő erő" csomag 3 havi előfizetéssel kedvezményesen 405.000 Ft.

Mit tartalmaz a teljeskörű keresőoptimalizálás ára?

Kulcsszókutatást, konkurencia kutatást, videókat, táblázatokat, megbeszélést, szövegírást, tartalom marketinget, honlapbeállítást, linképítést, sikert!

Antal-Pap Judit

Antal-Pap Judit

SEO szakember,  keresőoptimalizálás szakértő, web-designer

Saját honlapok:

AntikaotikaAntikaotika-designAntikaotika-SEORetro-Vintage

SEO AJÁNDÉK

30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!

SEO AJÁNDÉK

30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!