SEO elemzés, audit szolgáltatás árak

Amikor SEO elemzést kérsz az kicsit olyan, mintha zsákbamacskát vásárolnál. SEO auditot rengeteg formában lehet igénybe venni. Ha arra vagy kíváncsi, hogy egyáltalán mi az a SEO audit, akkor kattints ide>>

SEO elemzés 👇 gombnyomásra, amitől csak hülyének 🤪 érzed magad

Nagyon gyakran egy gombnyomással generált PDF-et kapsz elég súlyos áron, azután azon gondolkodhatsz, hogy mi a francot kezdjek több tucat oldalnyi információval, amiben fel van sorolva az összes alt tag, ami hiányzik. Egyáltalán mi ez? Eléggé elkeserítő, amikor megkapod a „hibalistát”, de fogalmad sincs mit kezdj vele. Mondhatnám, hogy töröld ki vele a tudod mit, de nem éri meg kinyomtatni, szóval ne pazarold erre a papírt.

Konkrét esettanulmányokat tudnék írni arról, hogy hogyan tettek tönkre jól működő honlapokat azáltal, hogy pl. a “túl hosszú” SEO title-eket rendberakták. Természetesen nagyon hasznosak tudnak lenni az elemző szoftverek által adott elemzések, ha jól tudjuk értelmezni. Gyorsan átnézem az ilyen jelentéseket, de nagyon ritka az az eset, amikor a legégetőbb problémára megkapjuk így a választ.

Egyszeri SEO elemzés ára írásban ✍️ – alaposabb audit

Ennél már jobb, ha valaki olyan honlap auditot vesz igénybe, amiben konkrét javaslatokkal és megoldásokkal állnak elő a SEO szakértők. Átnézik a honlapodat jobbról-balról, és regényt írnak arról, hogy mit kell változtatni a honlapon. Mivel ez eléggé időigényes, ezért 100 vagy több százezer forint is lehet egy ilyen  alapos elemzés. Nekem ezzel csak annyi a gondom, hogy gyakran kimarad az ügyféllel való beszélgetés. Mert mondhatom én SEO szakértőként, hogy ezeket és ezeket a kulcsszavakat használd a honlapodon, ha nem tudok rád és az üzletedre hangolódni, akkor teljesen félremehetnek a dolgok. Ez velem is többször előfordult, amikor pl. “besegítettem” marketing ügynökségeknek vagy más SEO szakértőnek, akik részinformációkat vagy éppen semmit sem közöltek. Utána jött a “Nem erre gondoltunk” válasz. Csakhogy én nem vagyok gondolatolvasó. Pl. az egyik sikeres szolgáltatás kulcsszó köré építem a SEO stratégiát, és közlik, hogy jövő hónaptól ezt a tevékenységet megszüntetik, vagy igazából nem is fontos nekik egy bizonyos termékcsoport – ami természetesen a honlap elemzésekor nem derült ki, hiszen az hozta eddig a legtöbb forgalmat.

Milyen SEO elemzést 📈 nyújtok én 39 000 Ft-os áron?

Az általam nyújtott SEO elemzés videó 🎥  formában készül. Ez sokkal tartalmasabb és érthetőbb, mintha leírnám, mivel konkrétan meg tudom mutatni, hogy hol van a 🐶 kutya elásva. Ezzel mind a ketten spórolunk: te pénzt 💰, én időt

Elkészítek egy alap kulcsszó kutatást is a meglévő eredmények, célok és a nálad jobban teljesítő konkurencia kereső szavai alapján. Ez jó kis nyersanyag lesz, majd meglátod. Ezután kerül sor egy minimum egy órás konzultációra, amikor megbeszéljük, hogy mivel tudsz a leggyorsabb és a lehető legegyszerűbben eredményt elérni. De nézzük pontokba szedve, hogy mit kapsz!

🎯 Mit tartalmaz a SEO elemzés + konzultáció csomag📦?

 • Miután kitöltötted a lenti űrlapot, felveszem veled a kapcsolatot.  
 • Leírom az együttműködés menetét.
 • Küldök egy kérdőívet, ami alapján könnyebben választ találunk arra, hogy…
  • Mi a szívügyed?
  • Mit keresnek az ügyfeleid, amire te vagy a válasz?
  • Hogyan teljesít jelenleg a honlapod?
  • Miért jobb a konkurencia?
  • Mit tegyünk, ami gyorsan és egyszerűen hoz eredményt?
 • Minimum 45 perces videós elemzést küldök problémafeltárással és javaslatokkal
 • Kulcsszókutatás táblázatot kapsz, amit el is magyarázok a videóban
 • Minimum 1 órás konzultáció során meghatározzuk a legfontosabb SEO feladatokat

  Létezik-e 🎁ingyenes SEO elemzés?

  Igen, létezik, de nem biztos, hogy lesz rá kapacitásom, mivel rengetegen keresnek. Korábban ez volt a legjobb ügyfélszerző módszerem, hiszen az ingyenes videós elemzéssel könnyen meg tudtam győzni az ügyféljelölteket, hogy értek a SEO-hoz. Most már nem akarok senkit győzködni, mert tele vagyok munkával. Nekem az is elég, hogy a régi ügyfeleim folyamatosan bíznak bennem. Talán ez az egyik legnagyobb elismerés. Néha azért szabadul fel hely nálam, de már én választom ki, hogy kikkel akarok vagy tudok együttműködni. A videós elemzések gyártását szeretem csinálni, sak már alig van rá időm. Az idő pedig pénz.

  Az ingyenes elemzés “csak” egy rövidebb problémafeltáró videót tartalmaz, de nagyon-nagyon hasznos ez is. Mivel lételemem, hogy segítsek, ezért ha nem tudsz vagy nem mersz 39 000 Ft-ot szánni a fizetős elemzésre, akkor ezt is jelezd felém, de erre az elemzésre lehet, hogy heteket kell várnod. Ezért ha azonnal hasznosítható tudást szeretnél, javaslom a fizetős változatot. 

  Mit mondanak mások? Ez remélem meggyőz!

  Elégedett ügyfelek véleménye az általam nyújtott SEO elemzésekről és az elvégzett honlap optimalizálási projektekről →

  Üzenetküldés – SEO elemzés

  Töltsd ki a lenti űrlapot, és megpróbálok segíteni. A válaszra lehet, hogy várni kell pár napot, mert tele vagyok munkával. Amennyiben konkrét SEO megoldás érdekel, segítek egy minimum fél órás videós SEO elemzéssel, kulcsszótáblázattal, konkurenciaelemzéssel és egy fél órás konzultációval mindössze 39 000 Ft-ért!

  A „Küldés” gomb megnyomásával igazolm, hogy megismertem és elfogadom az adatkezelési szabályzatot.

  Kövess a közösségi média oldalain!

  Antal-Pap Judit vagyok, SEO szakértő, marketing szövegíró, oktató

  Antal-Pap Judit vagyok, SEO szakértő, marketing szövegíró, oktató

  (SEO szakember,  Google keresőoptimalizálás szakértő, WordPress web-designer, SEO tanácsadó)

  Keresőoptimalizálási szakértőként segítek az online vállalkozásoknak, hogy a Google keresések organikus találati listájáról 3 hónap alatt minimum kétszer annyi látogató kattintson a honlapjukra úgy, hogy nem a legkeményebb kulcsszavakkal versenyzünk és a termékeket népszerűsítjük elsősorban, hanem választ adunk a célcsoportjuk legégetőbb problémáira kulcsszóra optimalizált minőségi tartalommal és értékes linkekkel. Rengeteg hirdetési költséget  spórolhatunk  meg így együtt!

  Zsolt AntalZsolt Antal
  08:21 31 Jan 24
  Andras CsasziAndras Csaszi
  09:07 03 Dec 23
  Szuper hasznos tanácsadás és kellően mély elemzés.
  arpad kondiarpad kondi
  15:26 26 Jul 23
  János SzabóJános Szabó
  14:45 27 Jun 22
  Az Antikaotika-design + SEO kiemelkedő hozzáértéssel ad tanácsokat és a nem vagy alig említhető SEO ismeretekkel rendelkező web lap tulajdonos ingyenesen kap értékelést a weblapjáról.
  Szilvia BaloghSzilvia Balogh
  10:10 13 Jun 22
  Szilvia SáginéSzilvia Ságiné
  08:55 09 May 22
  Nagy AndorNagy Andor
  17:58 06 Mar 22
  Kiváló!
  Károly VasváriKároly Vasvári
  15:48 17 Jan 22
  Sok hasznos tippet kaptam a személyre szabott videóban (olyan dolgokról is, amiről azt hittem, hogy tudom), ajánlom!
  Ferencné HanisFerencné Hanis
  03:10 01 Dec 21
  Kedves, segítőkész hölgy.
  Eva MagyariEva Magyari
  17:51 15 Apr 21
  Judit kiváló és nagyon lelkiismeretes SEO tanácsadó. Honlapom teljesítménye látványosan javult, mióta együtt dolgozunk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy honlapja jobban teljesítsen. Bár az együttműködésünk előtt sok SEO tanfolyamot elvégeztem és így sok mindent tudtam keresőoptimalizálás témában, Judittal való együttműködés és tanácsadása mégis rengeteg újdonságot, a gyakorlatban alkalmazható, hasznos tudást adott számomra, ami számokkal is mérhető.
  Kriszti PatakiKriszti Pataki
  09:40 14 Apr 21
  Egy ingyenes elemzéssel nézettem át induló vállalkozásom honlapját Judittal. Jóval felülmúlta a várakozásaimat annyi hasznos információt kaptam tőle. Így igénybe vettem a Skype-os SEO videó konzultációt is, ami szintén jóval több volt, mint amire számítottam. Konkrét megoldásokat kaptam, amelyek már látható eredményeket is hoztak.Mindezt segítőkészen, türelmesen, számomra is érthető formában, amit ez úton is külön köszönök Juditnak!Én biztosan Őt választom további SEO, szövegírás vagy honlapkészítő munkához!Pataki Krisztina
  Katalin RajnaiKatalin Rajnai
  08:51 08 Feb 21
  Vállalkozásom honlapját az ingyenes elemzés szolgáltatással nézettem át. Azt gondoltam (mivel ingyenes), hogy egy rövid és általános elemzést fogok kapni, 1-2 ötlettel. Ezzel szemben egy nagyon is komplex, több mint fél órás értékelést készített Judit, rengeteg tanáccsal, használható ötlettel, konkrétumokkal és az én vállalkozásom számára specifikus ajánlásokkal. Nagyon sokat segített az elemzése, mely tömören összefoglalta a lényeget ebben a témában, mellébeszélés és sallangok nélkül. Biztos vagyok benne hogy fogunk vele együtt dolgozni a jövőben.Ezúton is köszönjük szépen a hasznos tanácsokat!
  Imre TamásiImre Tamási
  10:21 05 Feb 21
  Én mindig örólök annak amikor az internet mocsarában végre találok egy aranyrögöt. Most is ez történt - megtaláltam az ANTIKAOTIKA SEO honlapot ésegyszerűen imádom.Ez egy olyan profin megszerkesztett, megírt website, amely tartalmilag, stilisztikailag és nyelvtanilag is maga a csúcs.Könnyen érthető, olvasmányos, tele referenciákkal és rengeteg inspiráló anyaggal.Évekkel ezelőtt készítettem egy weboldalt a családi vállalkozásunknak és magára hagytam, nem töródtem vele vártam a csodát. Most azonban arra készülök, hogy az oldalamat a "mennyekbe" repítsem azaz a találati lista legelejére - nyilván az antikaotika segítségével.Rengeteg vállalkozás, SEO szakember van a piacon, ezért megtalálni az igazit nehéz. Úgy érzem én megtaláltam - a legjobb, akit kiválasztottam a rengetegből az nem más, mint Antal-Pap Judit SEO szakember.
  Pünkösti NóraPünkösti Nóra
  20:35 20 Nov 20
  Tökéletes, értelmezhető leírásokat, összefoglalókat készít konyhanyelven, melyeket valóban hasznosítani lehet. Köszönet érte, Judit!
  Péter MarschallPéter Marschall
  18:36 29 May 20
  Óriási meglepetés volt már az első beszélgetésünk is. Nagyon sok segítséget kaptunk. Nagyon készséges és kiváló szakember.Mellesleg óriási türelemmel kezelte tudatlanságomat.
  Mihály KáposztaMihály Káposzta
  08:03 15 May 20
  Nagyon részletes elemzést kaptam Judittól teljesen ingyen. Sokat segített nekem a kereső optimalizálásban. Nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek....
  Zsolt CsorbaZsolt Csorba
  12:32 19 Apr 20
  Nagyon részletesen es alaposan elemez. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam. Barkinek ajanlom aki elakadt, vagy egy összetett SEO feladatot szeretne megvalósítani.Köszönöm a segítséget.
  Ákos GebeiÁkos Gebei
  09:19 19 Feb 20
  Köszönöm Juditnak az elemézést a pólós oldalunkhoz, ritka az olyan SEO szakember, aki ilyen szintű elemzést készít és időt szán és ingyenes elemzi az oldalt. Köszönjük neked, amint aktuálissá válik a munka, keresni fogunk! 🙂
  László RuffLászló Ruff
  10:50 29 Nov 19
  Nagyon kedves és segítőkész. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatásával, csak ajánlani tudom!
  Kft B.Q.Kft B.Q.
  12:57 14 Oct 19
  Én SEO oktatásra jelentkeztem Judithoz, nagyon sok mindent tanultam/tanulok tőle, szuper jó dolgokat mutat meg. Már most látszik a webáruházunkon a változás. Elégedett vagyok!
  Zsofi KordaZsofi Korda
  14:13 09 Sep 19
  Az ingyenes kiadványt olvasom, nagyon tanulságos! 🙂
  Tippmix NttTippmix Ntt
  08:32 08 Aug 19
  Köszönjük az elemzést! Feltárt több problémát is, ami javításra szorul.
  alexandra kissalexandra kiss
  13:14 08 May 19
  Köszönöm szépen az elemzést,nagyon hasznosnak találtam,csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Adrienn SzőkeAdrienn Szőke
  15:43 01 May 19
  Szuper első körös elemzést kaptam ami - nagyon jól érthető módon - már most rávilágított pár olyan dologra, amit javítani szükséges a honlapomon. Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
  Péter TóthPéter Tóth
  13:15 15 Dec 18
  Rendkívül segítőkész, ez ritka manapság. Köszönöm a segítséget. csak így tovább! :)Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
  Animal D.Animal D.
  15:38 02 Nov 18
  Judit lelkiismeretes, profi munkaja altal az oldalunk latogatottsaga es ezaltal ugyfeleink megrendelese nagyban novekedett. Mar most tobbszorosen megerte a SEO es a kovetkezo evekben meg nagyon sok anyagi hasznot fog hozni. Koszonom az idot es a turelmet. Attila
  Dénes SzabóDénes Szabó
  16:58 29 Oct 18
  Judit nagyon precíz, és szereti is amit csinál. Ez ritka egy cégnél...
  Szilvia HelényiSzilvia Helényi
  09:23 06 Oct 18
  Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam Judittól azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehetne még több látogatója a honlapomnak. Biztos vagyok benne, hogy bárkinek aki a szolgáltatásait igénybe veszi, magas szakmai színvonalon, a legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen fog segíteni.
  jános Hiloczkijános Hiloczki
  10:07 09 Aug 18
  Nagyon precíz munkàt végez Judit és sokat segít mindig lehet rà szàmítani!
  Enikő Bereczki-FodorEnikő Bereczki-Fodor
  11:09 12 Feb 18
  Judit nemcsak alapos technikai ismeretekkel rendelkezik egy szuper, igényes honlap készítéséhez, hanem marketinges tapasztalatai is óriási segítséget nyújtanak abban, hogy el tudjam dönteni milyen elemeket is szeretnék használni, megjeleníteni rajta: kreatív, számomra ideális megoldásokat javasolt a skype-meetingeken. Juditban az is egyedi, hogy ő nem rizsál, hanem konkrétan és őszintén elmondja egy adott helyzetből mit lehet kohozni. Oktató videói hatalmas segítséget nyújtanak a honlap kezelésében, amely elengedhetetlenül szükséges minden honlaptulajdonos számára, így számomra is. Nagyon világosan érthetően magyarázza el az egyes lépéseket a videókban. Bloggerként is rengeteget tanultam tőle SEO-témában, amelyet azóta is beépítek szövegíróként munkáimba. Teljesem megbízom benne emberileg és szakmailag is és jó szívvel ajánlom!Bereczki Enikőgenerációs szakértőmarketing szövegíró, blogger
  Oláh ErzsébetOláh Erzsébet
  09:20 26 Jan 18
  Nagyon hasznos és érdekes volt, kifejezetten jól felhasználható a honlapelemzés videó laikusok számára is. Örülök, hogy rátaláltam az antikaotika oldalára. Köszönöm szépen.
  Gergely DósaGergely Dósa
  20:26 15 Dec 17
  Köszönöm a jótanácsokat, hasznos ötleteket! 🙂 Ajánlom a szolgáltatást azoknak akiknek a SEO szerteágazó területei teljesen idegenek.
  Tamás AlbertTamás Albert
  16:03 10 Oct 17
  Köszönöm a sok jó tanácsot, hasznos volt a második videó, mert ott egyértelmű, hogy negyed annyian keresnek rá a virágküldés szolgáltatásra, mint évekkel ezelőtt. Kaptam jó tanácsot, a linképítés nekem is a fejemben van, csak riogatnak mások, hogy később a pr cikk sem lesz jó 🙁
  js_loader

  SEO elemzés és audit szolgáltatás

  A keresőoptimalizálás, vagy SEO egy olyan folyamat, amely létfontosságú minden online jelenléttel rendelkező vállalkozás számára. Az SEO elemzés és audit segít feltárni egy weboldal hiányosságait, javítani azokat, és javítani a keresőmotorok rangsorolását.

  Mi az SEO elemzés?

  Az SEO elemzés egy olyan folyamat, amely során a szakértők átvilágítják a weboldal szerkezetét, tartalmát és linkprofilját annak érdekében, hogy azonosítsák a javításra szoruló területeket. Ez a folyamat segíti a weboldalakat abban, hogy jobban teljesítsenek a keresőmotorokban.

  Miért fontos az SEO elemzés?

  Az SEO elemzés kulcsfontosságú, mert segíti a vállalkozásokat abban, hogy javítsák weboldaluk látogatottságát, növeljék konverziós rátájukat, és összességében jobb online láthatóságot érjenek el. Ezáltal közvetlenül hozzájárulnak üzleti sikerükhöz.

  SEO audit szolgáltatások

  Az SEO audit széleskörű elemzéseket és ellenőrzéseket tartalmaz, amelyek célja a weboldal teljes keresőoptimalizálási állapotának felmérése.

  Technikai SEO audit

  Ez az audit típus fókuszál a weboldal technikai aspektusaira, mint például a sebességre, a mobilbarátságra, és a kód tisztaságára. Ezek az elemek kritikusak lehetnek a weboldal teljesítménye szempontjából.

  Tartalmi SEO audit

  A tartalmi audit során a szakértők értékelik a weboldal tartalmának relevanciáját, minőségét és struktúráját. Ez segít abban, hogy a tartalom jobban megfeleljen a célközönség igényeinek és a keresőmotorok kritériumainak.

   Linkprofil elemzés

  A linképítés kulcsfontosságú a weboldal SEO erejének növelésében. A linkprofil elemzés során felmérik a bejövő linkek minőségét, relevanciáját és a kapcsolódó kockázatokat. Ez a folyamat hozzájárul ahhoz, hogy egy weboldal javíthassa rangsorolását a keresők eredményei között.

  A SEO audit folyamata

  Az SEO audit egy alapos folyamat, amely több lépésből áll, és célja, hogy részletes képet adjon egy weboldal SEO állapotáról.

  Adatgyűjtés

  Az első lépés az adatgyűjtés, ahol a SEO szakértők összegyűjtik a weboldalra vonatkozó minden releváns információt, beleértve a technikai paramétereket, a tartalmi elemeket, és a linképítési profilokat.

  Elemzés és jelentés készítés

  Az összegyűjtött adatok alapján a szakértők elemzést végeznek, amely során megállapítják a problémás területeket és a javításra szoruló aspektusokat. Ezt követően készül el a részletes SEO jelentés, amely ajánlásokat tartalmaz a további teendőkre.

  Gyakori hibák a SEO-ban

  Sok weboldal küzd hasonló problémákkal, amikor SEO-ra kerül a sor. Ezeknek az ismerete segíthet elkerülni a leggyakoribb buktatókat.

  Gyakori technikai hibák

  Ide tartoznak a lassú betöltési idők, a reszponzivitás hiánya (nem mobilbarát a weboldal),

  Tartalmi és linképítési hibák

  A nem releváns tartalom, a túlzott kulcsszóhasználat, és az alacsony minőségű linkek szintén gyakori hibák, amik rontják a weboldalak keresőoptimalizálási teljesítményét.

  Hogyan válasszunk SEO audit szolgáltatást?

  A megfelelő SEO szolgáltató kiválasztása kritikus jelentőségű. Fontos, hogy olyan szakértőt válasszunk, aki megérti az üzleti célokat, és képes személyre szabott megoldásokat kínálni.

  info@antikaotika-design.hu
  +36-30-630-3607

  SEO AJÁNDÉK

  30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!

  SEO AJÁNDÉK

  30 OLDALAS E-BOOK , 25%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!