SEO szakember, keresőoptimalizálási szakértő, SEO expert – mit jelent?

 

A SEO szakértő (más néven keresőoptimalizálási szakember) olyan személy, aki optimalizálja a webhelyeket annak érdekében, hogy jobb helyezést érjenek el a  keresőmotorok organikus találati listáján. 

Másképpen fogalmazva: a SEO szakértő olyan ember, aki tudja, hogyan lehet több forgalmat szerezni a keresőmotorokból.

Olvasd tovább, hogy mit kell tudni a SEO szakértő kiválasztásakor! A lap alján találod az ingyenes elemzés űrlapot!

info@antikaotika-design.hu
+36-30-630-3607
Antal-Pap Judit vagyok, SEO szakértő, marketing szövegíró, oktató

Antal-Pap Judit vagyok, SEO szakértő, marketing szövegíró, oktató

(SEO szakember,  Google keresőoptimalizálás szakértő, WordPress web-designer, SEO tanácsadó)

Keresőoptimalizálási szakértőként segítek az online vállalkozásoknak, hogy a Google keresések organikus találati listájáról 3 hónap alatt minimum kétszer annyi látogató kattintson a honlapjukra úgy, hogy nem a legkeményebb kulcsszavakkal versenyzünk és a termékeket népszerűsítjük elsősorban, hanem választ adunk a célcsoportjuk legégetőbb problémáira kulcsszóra optimalizált minőségi tartalommal és értékes linkekkel. Rengeteg hirdetési költséget  spórolhatunk  meg így együtt!

Milyen a jó és megbízható SEO szakértő?

Amikor valaki megbízható keresőoptimalizálási szakértőt, SEO szakembert keres, akkor több szempontot is érdemes megvizsgálni:

 • A SEO szakértő érti-e a Google irányelveit, vagy rögtön tömeges spamgyanús linképítést akar eladni, ami hosszú távon életveszélyes.
 • Csak a pénzedre utazik, vagy valóban segíteni akar.
 • Rendelkezik-e keresőoptimalizálási referenciával?
 • Mit mondanak róla mások? Nézd meg pl. a Google-ben a  térképes megjelenítésénél (Google Cégem) vagy a FB-on, LinkedIn-en.
 • A többi SEO szakértő jó szívvel ajánlja? A szakma számon tartja? Nézd meg pl. a hazai SEO szakemberek listáját ITT!
 • Mit érzel “zsigerből”? Ő a te szakembered?

Pár dolgot már az elején ki lehet szűrni, a többi pedig sajnos, vagy nem sajnos csak később derül ki! Ki a szélhámos, ki a pénzéhes, ki az, aki  minőségi SEO szolgáltatást nyújt….

A SEO szakértő eredményessége számokban és grafikonon is ellenőrizhető

A lenti számok a jelenleg futó,  illetve a nemrég lezárt, de most beérő projektjeinket jelzik az elmúlt 3 hónap viszonylatában a Google organikus találati listáján. 4  projekt fogászattal kapcsolatos, 2 pedig angol nyelvterületet céloz. Szóval nagy a verseny, de haladunk töretlenül előre! Itt megnézheted az eredményeket!

Bárcsak a te oldalad is benne lenne!

 Hogyan lesz valaki SEO szakértő (SEO expert) 2021-ban?

Mivel a keresőoptimalizálás területe viszonylag új, és folyamatosan változik, ezért a jó SEO szakember is holtig tanul. Mindenki 0-ról kezdte, és mindig lesz mit tanuni. Aki azt hiszi, hogy mindent tud a témában, komoly veszélyben van, mert a Google folyamatosan frissíti az algoritmusait, oszt és megvon kegyeket. Számunkra pedig nem marad más, mint az alkalmazkodás és az önképzés. Sajnos hiába nézzük a hagyományos, négyéves főiskolai tanterveket, max. csak értintik a témát, ami valószínűleg már akkor elavult, amikor megírják a vázlatát.

Íme leggyakoribb módszerek, amelyekkel  SEO szakértőkké válhatunk:

 • SEO tanfolyamok magyar és angol nyelven (Honlapra fel, Ite, the Pitch, jómagam stb…)
 • Tanuljunk SEO-t a saját honlapunk optimalizálásával – ebben is tudok segíteni…

A SEO sokkal több mint a metaadatok optimalizálása. Valójában a legjobb SEO szakemberek olyan személyek, akik jártasak a digitális marketing számos területén. Ez magában foglalja az „alapvető” SEO készségeket (kulcsszókutatás, linképítés, honlapbeállítás). De nem árt, ha a keresőoptimalizációs szakember rendelkezik olyan készségekkel, mint például a szövegírás, a webdesign, programozás, márkaszemlélet, angol nyelv ismerete, empátia, stb..

Néhány kulcsfontosságú dolog, ami profivá teszi a   SEO szakértőt:

 • Képesség a nagy mennyiségű, alacsony versenyindexű kulcsszavak megtalálására
 • A HTML alapvető ismerete
 • Tudja, hogyan és hol lehet kulcsszavakat hozzáadni egy weboldalhoz
 • Erős és kreatív szövegírói készég 
 • Vizuális tartalom, például videó és képek optimalizálása
 • Képes linkeket építeni a legfontosabb oldalakhoz
 • Annak megértése, hogy a technikai SEO hogyan befolyásolja a rangsorolást
 • A feltörekvő SEO trendek és a Google algoritmus változásainak ismerete

 

info@antikaotika-design.hu
+36-30-630-3607

Olvasd tovább, hogy mit kell tudni a SEO szakértő kiválasztásakor! A lap alján találod az ingyenes elemzés űrlapot!

 Kik az ideális SEO ügyfeleim?

Ma reggel Pongor-Juhász Attila anyagát néztem az ideális vevő “avatarjának” meghatározásáról. Válaszolnom kellett arra a kérdésre, hogy…

Mosolyogtam, amikor valamire rögtön tudtam a választ, és hosszasan elgondolkodtam, amikor jellemezni kellett az “álomügyfelemet”

Rájöttem, hogy ez nem is nehéz, hiszen elég csak azokra a kedves SEO ügyfeleimre gondolnom, akikkel már évek óta együtt dolgozunk. Talán már kicsit függők is vagyunk egymástól.

Nekem ők jelentik szakmailag a legnagyobb büszkeséget, hiszen nincsen annál nagyobb elismerés, mint amikor újra és újra megbíznak egy-egy projekttel.

Most nem írom le ide azt, hogy az én ideális vevői avatarom/ personám, hány éves, mit eszik ebédre, stb…, de azt elárulhatom, hogy kikkel tudtam nagyon jól együtt dolgozni. Azokkal, akik fontosnak tartják a saját honlapjukat, hiszen megértették, hogy az ügyfeleik rendszeresen az interneten keresik a választ a problémáikra.

Az ügyfeleim között több fogorvos is található. Sajnos sokan csalódtak az olyan marketing szakemberekben, akik csak azt nézték, hogy mennyi pénzt lehet kisajtolni belőlük gyakorlatilag úgy, hogy szinte semmit sem kaptak cserében.  A fogászati terület SEO szempontból elég nehéz terep, ezért én sem ígérhetem, hogy  “fog implantátum” kulcsszóra egy éven belül elsők lesznek, hisz a konkurenciánál már évek óta folyik a keresőoptimalizálási munka ezen a területen.

Angol nyelvterületen is vállalok SEO munkát. Ezt nekem is tanulnom, tapasztalnom kellett. Hála Istennek sikerült nagyszerű eredményeket elérnem. 🙂 Lásd a SEO rederenciáimat

Nagyobb, országos cégeknek is dolgozom. Tudom, hogy ott több a pénz, nekem azonban fontos a közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel. Nem szeretem, ha 2-3 vagy még több emberen keresztül kell kommunikálni, akikkel soha nem kerülök kapcsolatba. SEO szakértőként a Skype-ot találom egyébként leghatékonyabbnak az ügyfeleimmel való kapcsolattartásban.

Az ideális ügyfelemnek olyan családi vállalkozása van, amiért már eddig is rengeteg áldozatot hozott. Van némi fogalma a keresőoptimalizálásról, de nincs ideje, ereje, megfelelő szakértelme foglalkozni vele, ezért keres olyan SEO szakértőt, akiben vakon megbízhat. 

Miért vállalkozom – mért lettem SEO szakember?

Eléggé nyüzsgő, extrovertált ember vagyok, de van 3 gyerekem, akik mellett csökkent a mozgásterem, és művelődési menedzserként nem szervezhetek télen-nyáron, éjjel-nappal fesztiválokat. Nem túl családbarát az sem, hogy multinál dolgozzam.

Amikor rátaláltam a honlapészítésre és a webdesign-ra, akkor elkapott a flow. Belemerültem egy csodálatos kreatív világba. Mindenkinek honlapot akartam készíteni, és szépen kezdtek jönni az ügyfelek. Rá kellett viszont döbbennem, hogy a honlapkészítés nem elég! Akármilyen gyönyörű a design, nem sokat profitál az ügyfél, ha sehol sincs a honlap a keresőben!

Azért vállalkozom, hogy a szakértelmemmel az ügyfeleim honlapjából kihozzuk a maximumot!

Elkezdtem éjjel-nappal tanulmányozni a keresőoptimalizálásról szóló cikkeket. Így jutottam el Szilágyi Balázs tanfolyamaihoz. (Mindenkinek ajánlom – kérdezzetek róla a bátran 😉 ) A SEO mesterképzés nem volt olcsó mulatság, de az ára már az első évben megtérült.

Azóta már van egy kedves munkatársnőm főállásban, és néhány munkafázist kiszervezek külsősöknek.

 

Mi a szenvedélyem, amiben hiszek?

Hiszem, hogy céllal vagyunk itt a Földön. Isten küldetést bízott ránk. Az ember legfontosabb küldetése, hogy szeressen és tanuljon!

Az én küldetésem speciel az, hogy lelkesítsem az embereket! 🙂

SEO szakértőként azt hiszem, hogy úgy tudlak lelkesíteni, ha jó eredményt tudok elérni a honlapodon akár egyetlen cikkel is. Pl. ilyet:

 

Mivel tudom a te vállalkozásodat segíteni SEO szakértőként?

Akár 3 hónap alatt megduplázhatom, megtriplázhatom az organikus találati listáról érkező ügyfelek számát! 

Most több projektben értük el a 3x-os kattints és 4x-es megjelenési arányt pár hónap alatt. Itt azért óvatosan ígérgetek, mert a Google gyakran változó (néha szeszélyes) algoritmusainak is ki vagyunk téve. A javulást viszont hosszú távon garantálom.

Milyen átalakulást, élményt ad a SEO szolgáltatásom?

 

Na ez az, amire rögtön tudtam a választ!

 

Stabilitást és nyugalmat tudok nyújtani a vállalkozásodnak SEO szakemberként!

 

Ha valaki jó munkát végez a keresőoptimlaizálás területén, akkor az ügyfélhez akkor is jönnek majd a látogatók, ha nem költ hirdetésre. Ha az ügyfél akarja a projekt végén nyugodtan elzárhatja a pénzcsapot. A tapasztalatom viszont az, hogy aki megtapasztalta már, hogy működik a dolog, úgyis visszajön hozzám. 😉

 

SEO szakértői küldetésem összefoglalva

 1. Segítek a családi online vállalkozásoknak, hogy a Google keresések organikus találati listájáról 3 hónap alatt minimum kétszer annyi látogató kattintson a honlapjukra úgy, hogy nem a legkeményebb kulcsszavakkal versenyzünk és a termékeket népszerűsítjük elsősorban, hanem választ adunk a célcsoportjuk legégetőbb problémáira kulcsszóra optimalizált minőségi tartalommal és értékes linkekkel. Ez hosszú távon ezerszer kifizetődőbb, mint a hirdetésekre költött pénz, és akkor is működik egy jó ideig, ha már nem akarunk a SEO-ba fektetni időt, pénzt vagy energiát. Kivéve, ha a konkurencia észbe kap, akkor nincs megállás!
 2. Segítek webáruház tulajdonosoknak, hogy honlapjuk a Google találati lista első oldalán jelenjen meg a helyi keresésekben úgy, hogy a célzott városokban nem üzemeltetnek boltot, mert erre nem is lesz szükség az online vásárlási lehetőség és a lokális SEO miatt. Stabil forgalom hirdetések nélkül. 
 3. Segítek az időhiánnyal küszködő online vállalkozásoknak a keresőoptimalizálás teljeskörű kivitelezésével a Google találati  lista első oldalára kerülni úgy, hogy a “piszkos munkát”: szövegírást, linképítést, beállítást én végzem el a megbízó helyett. Az elért eredményeket közösen –  Skype konzultáció keretében – képernyőmegosztással kielemezzük. Rengeteg időt és pénzt spórolok meg ezzel a módszerrel az ügyfeleimnek.
 4. Segítek azoknak a “marketingesekben” csalódott sikeres vállalkozóknak, akik úgy érzik, hogy le akarják húzni őket drága de gyenge minőségű ajánlatokkal. SEO szakemberként garanciát vállalok a havi díjas szolgáltatásaimra, úgy hogy többet nyújtok, mint amit a szerződésben vállalok. A keresőoptimalizálás során a kiindulási állapotot és az elért eredményeket havi szinten rögzítem, ellenőrizhetővé teszem. Az ügyfelem így biztonságban van.
 5. Segítek a szövegíróknak a keresőoptimalizálás és a kulcsszóra írt tartalmak megértésében és elkészítésében. Nem elég a frappáns szöveg, pontosan ismerni kell, hogy a célközönség mire keres rá. A Google találati listán a SEO szövegírással látványos eredményt lehet elérni, amire referenciaként is hivatkozhatnak. Így magasabb áron tudják értékesíteni az általuk megírt cikkeket, weboldalszövegeket.

 

Ingyenes SEO elemzés videóval!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!  Töltsd ki a lenti űrlapot, és én átnézem a weboldaladat, hogy mennyire felel meg a legújabb keresőoptimalizálási feltételeknek. Ha konkrét megoldás érdekel, jelöld be a megfelelő opciót!


  Az üzenetküldés előtt kérjük bejelölni:

  Kövess a közösségi média oldalain!

  close

  SEO AJÁNDÉK

  30 OLDALAS E-BOOK , 40%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!

  close

  SEO AJÁNDÉK

  30 OLDALAS E-BOOK , 40%-OS KUPON, INGYENES SEO TANFOLYAM - NE MARADJ LE!