SEO szakember, keresőoptimalizálási szakértő, SEO expert – mit jelent?

 

A SEO szakértő (más néven keresőoptimalizálási szakember) olyan személy, aki optimalizálja a webhelyeket annak érdekében, hogy jobb helyezést érjenek el a  keresőmotorok organikus találati listáján. 

Másképpen fogalmazva: a SEO szakértő olyan ember, aki tudja, hogyan lehet több forgalmat szerezni a keresőmotorokból.

Olvasd tovább, hogy mit kell tudni a SEO szakértő kiválasztásakor! A lap alján találod az ingyenes elemzés űrlapot!

info@antikaotika-design.hu
+36-30-630-3607
Antal-Pap Judit vagyok, SEO szakértő, marketing szövegíró, oktató

Antal-Pap Judit vagyok, SEO szakértő, marketing szövegíró, oktató

(SEO szakember,  Google keresőoptimalizálás szakértő, WordPress web-designer, SEO tanácsadó)

Keresőoptimalizálási szakértőként segítek az online vállalkozásoknak, hogy a Google keresések organikus találati listájáról 3 hónap alatt minimum kétszer annyi látogató kattintson a honlapjukra úgy, hogy nem a legkeményebb kulcsszavakkal versenyzünk és a termékeket népszerűsítjük elsősorban, hanem választ adunk a célcsoportjuk legégetőbb problémáira kulcsszóra optimalizált minőségi tartalommal és értékes linkekkel. Rengeteg hirdetési költséget  spórolhatunk  meg így együtt!

Milyen a jó és megbízható keresőoptimalizálás szakértő?

Amikor valaki megbízható SEO szakértőt, keresőoptimalizálási szakembert keres, akkor több szempontot is érdemes megvizsgálni:

 • A SEO szakértő érti-e a Google irányelveit, vagy rögtön tömeges spamgyanús linképítést akar eladni, ami hosszú távon életveszélyes.
 • Csak a pénzedre utazik, vagy valóban segíteni akar.
 • Rendelkezik-e keresőoptimalizálási referenciával?
 • Mit mondanak róla mások? Nézd meg pl. a Google-ben a  térképes megjelenítésénél (Google Cégem) vagy a FB-on, LinkedIn-en.
 • A többi SEO szakértő jó szívvel ajánlja? A szakma számon tartja? Nézd meg pl. a hazai SEO szakemberek listáját ITT!
 • Mit érzel “zsigerből”? Ő a te szakembered?

Pár dolgot már az elején ki lehet szűrni, a többi pedig sajnos, vagy nem sajnos csak később derül ki! Ki a szélhámos, ki a pénzéhes, ki az, aki  minőségi SEO szolgáltatást nyújt….

A SEO szakértő eredményessége számokban és grafikonon is ellenőrizhető

A lenti számok a jelenleg futó,  illetve a nemrég lezárt, de most beérő projektjeinket jelzik az elmúlt 3 hónap viszonylatában a Google organikus találati listáján. 4  projekt fogászattal kapcsolatos, 2 pedig angol nyelvterületet céloz. Szóval nagy a verseny, de haladunk töretlenül előre! Itt megnézheted az eredményeket!

Bárcsak a te oldalad is benne lenne!

 Hogyan lesz valaki SEO szakértő (SEO expert) 2020-ban?

Mivel a keresőoptimalizálás területe viszonylag új, és folyamatosan változik, ezért a jó SEO szakember is holtig tanul. Mindenki 0-ról kezdte, és mindig lesz mit tanuni. Aki azt hiszi, hogy mindent tud a témában, komoly veszélyben van, mert a Google folyamatosan frissíti az algoritmusait, oszt és megvon kegyeket. Számunkra pedig nem marad más, mint az alkalmazkodás és az önképzés. Sajnos hiába nézzük a hagyományos, négyéves főiskolai tanterveket, max. csak értintik a témát, ami valószínűleg már akkor elavult, amikor megírják a vázlatát.

Íme leggyakoribb módszerek, amelyekkel  SEO szakértőkké válhatunk:

 • SEO tanfolyamok magyar és angol nyelven (Honlapra fel, Ite, the Pitch, jómagam stb…)
 • Tanuljunk SEO-t a saját honlapunk optimalizálásával – ebben is tudok segíteni…

A SEO sokkal több mint a metaadatok optimalizálása. Valójában a legjobb SEO szakemberek olyan személyek, akik jártasak a digitális marketing számos területén. Ez magában foglalja az „alapvető” SEO készségeket (kulcsszókutatás, linképítés, honlapbeállítás). De nem árt, ha a keresőoptimalizációs szakember rendelkezik olyan készségekkel, mint például a szövegírás, a webdesign, programozás, márkaszemlélet, angol nyelv ismerete, empátia, stb..

Néhány kulcsfontosságú dolog, ami profivá teszi a   SEO szakértőt:

 • Képesség a nagy mennyiségű, alacsony versenyindexű kulcsszavak megtalálására
 • A HTML alapvető ismerete
 • Tudja, hogyan és hol lehet kulcsszavakat hozzáadni egy weboldalhoz
 • Erős és kreatív szövegírói készég 
 • Vizuális tartalom, például videó és képek optimalizálása
 • Képes linkeket építeni a legfontosabb oldalakhoz
 • Annak megértése, hogy a technikai SEO hogyan befolyásolja a rangsorolást
 • A feltörekvő SEO trendek és a Google algoritmus változásainak ismerete

 

info@antikaotika-design.hu
+36-30-630-3607

Olvasd tovább, hogy mit kell tudni a SEO szakértő kiválasztásakor! A lap alján találod az ingyenes elemzés űrlapot!

Péter Marschall
Péter Marschall
18:36 29 May 20
Óriási meglepetés volt már az első beszélgetésünk is. Nagyon sok segítséget kaptunk. Nagyon készséges és kiváló szakember. Mellesleg óriási türelemmel kezelte tudatlanságomat.
Mihály Káposzta
Mihály Káposzta
08:03 15 May 20
Nagyon részletes elemzést kaptam Judittól teljesen ingyen. Sokat segített nekem a kereső optimalizálásban. Nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek....
Zsolt Csorba
Zsolt Csorba
12:32 19 Apr 20
Nagyon részletesen es alaposan elemez. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam. Barkinek ajanlom aki elakadt, vagy egy összetett SEO feladatot szeretne megvalósítani. Köszönöm a segítséget.
Ákos Gebei
Ákos Gebei
09:19 19 Feb 20
Köszönöm Juditnak az elemézést a pólós oldalunkhoz, ritka az olyan SEO szakember, aki ilyen szintű elemzést készít és időt szán és ingyenes elemzi az oldalt. Köszönjük neked, amint aktuálissá válik a munka, keresni fogunk! 🙂
László Ruff
László Ruff
10:50 29 Nov 19
Nagyon kedves és segítőkész. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatásával, csak ajánlani tudom!
Kft B.Q.
Kft B.Q.
12:57 14 Oct 19
Én SEO oktatásra jelentkeztem Judithoz, nagyon sok mindent tanultam/tanulok tőle, szuper jó dolgokat mutat meg. Már most látszik a webáruházunkon a változás. Elégedett vagyok!
Zsofi Korda
Zsofi Korda
14:13 09 Sep 19
Az ingyenes kiadványt olvasom, nagyon tanulságos! 🙂
Tippmix Ntt
Tippmix Ntt
08:32 08 Aug 19
Köszönjük az elemzést! Feltárt több problémát is, ami javításra szorul.
alexandra kiss
alexandra kiss
13:14 08 May 19
Köszönöm szépen az elemzést,nagyon hasznosnak találtam,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Adrienn Szőke
Adrienn Szőke
15:43 01 May 19
Szuper első körös elemzést kaptam ami - nagyon jól érthető módon - már most rávilágított pár olyan dologra, amit javítani szükséges a honlapomon. Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
Péter Tóth
Péter Tóth
13:15 15 Dec 18
Rendkívül segítőkész, ez ritka manapság. Köszönöm a segítséget. csak így tovább! 🙂 Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Animal D.
Animal D.
15:38 02 Nov 18
Judit lelkiismeretes, profi munkaja altal az oldalunk latogatottsaga es ezaltal ugyfeleink megrendelese nagyban novekedett. Mar most tobbszorosen megerte a SEO es a kovetkezo evekben meg nagyon sok anyagi hasznot fog hozni. Koszonom az idot es a turelmet. Attila
Dénes Szabó
Dénes Szabó
16:58 29 Oct 18
Judit nagyon precíz, és szereti is amit csinál. Ez ritka egy cégnél...
Szilvia Helényi
Szilvia Helényi
09:23 06 Oct 18
Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam Judittól azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehetne még több látogatója a honlapomnak. Biztos vagyok benne, hogy bárkinek aki a szolgáltatásait igénybe veszi, magas szakmai színvonalon, a legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen fog segíteni.
jános Hiloczki
jános Hiloczki
10:07 09 Aug 18
Nagyon precíz munkàt végez Judit és sokat segít mindig lehet rà szàmítani!
Enikő Bereczki-Fodor
Enikő Bereczki-Fodor
11:09 12 Feb 18
Judit nemcsak alapos technikai ismeretekkel rendelkezik egy szuper, igényes honlap készítéséhez, hanem marketinges tapasztalatai is óriási segítséget nyújtanak abban, hogy el tudjam dönteni milyen elemeket is szeretnék használni, megjeleníteni rajta: kreatív, számomra ideális megoldásokat javasolt a skype-meetingeken. Juditban az is egyedi, hogy ő nem rizsál, hanem konkrétan és őszintén elmondja egy adott helyzetből mit lehet kohozni. Oktató videói hatalmas segítséget nyújtanak a honlap kezelésében, amely elengedhetetlenül szükséges minden honlaptulajdonos számára, így számomra is. Nagyon világosan érthetően magyarázza el az egyes lépéseket a videókban. Bloggerként is rengeteget tanultam tőle SEO-témában, amelyet azóta is beépítek szövegíróként munkáimba. Teljesem megbízom benne emberileg és szakmailag is és jó szívvel ajánlom! Bereczki Enikő generációs szakértő marketing szövegíró, blogger
Oláh Erzsébet
Oláh Erzsébet
09:20 26 Jan 18
Nagyon hasznos és érdekes volt, kifejezetten jól felhasználható a honlapelemzés videó laikusok számára is. Örülök, hogy rátaláltam az antikaotika oldalára. Köszönöm szépen.
Gergely Dósa
Gergely Dósa
20:26 15 Dec 17
Köszönöm a jótanácsokat, hasznos ötleteket! 🙂 Ajánlom a szolgáltatást azoknak akiknek a SEO szerteágazó területei teljesen idegenek.
Tamás Albert
Tamás Albert
16:03 10 Oct 17
Köszönöm a sok jó tanácsot, hasznos volt a második videó, mert ott egyértelmű, hogy negyed annyian keresnek rá a virágküldés szolgáltatásra, mint évekkel ezelőtt. Kaptam jó tanácsot, a linképítés nekem is a fejemben van, csak riogatnak mások, hogy később a pr cikk sem lesz jó 🙁
See All Reviews

 Kik az ideális SEO ügyfeleim?

Ma reggel Pongor-Juhász Attila anyagát néztem az ideális vevő “avatarjának” meghatározásáról. Válaszolnom kellett arra a kérdésre, hogy…

Mosolyogtam, amikor valamire rögtön tudtam a választ, és hosszasan elgondolkodtam, amikor jellemezni kellett az “álomügyfelemet”

Rájöttem, hogy ez nem is nehéz, hiszen elég csak azokra a kedves SEO ügyfeleimre gondolnom, akikkel már évek óta együtt dolgozunk. Talán már kicsit függők is vagyunk egymástól.

Nekem ők jelentik szakmailag a legnagyobb büszkeséget, hiszen nincsen annál nagyobb elismerés, mint amikor újra és újra megbíznak egy-egy projekttel.

Most nem írom le ide azt, hogy az én ideális vevői avatarom/ personám, hány éves, mit eszik ebédre, stb…, de azt elárulhatom, hogy kikkel tudtam nagyon jól együtt dolgozni. Azokkal, akik fontosnak tartják a saját honlapjukat, hiszen megértették, hogy az ügyfeleik rendszeresen az interneten keresik a választ a problémáikra.

Az ügyfeleim között több fogorvos is található. Sajnos sokan csalódtak az olyan marketing szakemberekben, akik csak azt nézték, hogy mennyi pénzt lehet kisajtolni belőlük gyakorlatilag úgy, hogy szinte semmit sem kaptak cserében.  A fogászati terület SEO szempontból elég nehéz terep, ezért én sem ígérhetem, hogy  “fog implantátum” kulcsszóra egy éven belül elsők lesznek, hisz a konkurenciánál már évek óta folyik a keresőoptimalizálási munka ezen a területen.

Angol nyelvterületen is vállalok SEO munkát. Ezt nekem is tanulnom, tapasztalnom kellett. Hála Istennek sikerült nagyszerű eredményeket elérnem. 🙂 Lásd a SEO rederenciáimat

Nagyobb, országos cégeknek is dolgozom. Tudom, hogy ott több a pénz, nekem azonban fontos a közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel. Nem szeretem, ha 2-3 vagy még több emberen keresztül kell kommunikálni, akikkel soha nem kerülök kapcsolatba. SEO szakértőként a Skype-ot találom egyébként leghatékonyabbnak az ügyfeleimmel való kapcsolattartásban.

Az ideális ügyfelemnek olyan családi vállalkozása van, amiért már eddig is rengeteg áldozatot hozott. Van némi fogalma a keresőoptimalizálásról, de nincs ideje, ereje, megfelelő szakértelme foglalkozni vele, ezért keres olyan SEO szakértőt, akiben vakon megbízhat. 

Miért vállalkozom – mért lettem SEO szakember?

Eléggé nyüzsgő, extrovertált ember vagyok, de van 3 gyerekem, akik mellett csökkent a mozgásterem, és művelődési menedzserként nem szervezhetek télen-nyáron, éjjel-nappal fesztiválokat. Nem túl családbarát az sem, hogy multinál dolgozzam.

Amikor rátaláltam a honlapészítésre és a webdesign-ra, akkor elkapott a flow. Belemerültem egy csodálatos kreatív világba. Mindenkinek honlapot akartam készíteni, és szépen kezdtek jönni az ügyfelek. Rá kellett viszont döbbennem, hogy a honlapkészítés nem elég! Akármilyen gyönyörű a design, nem sokat profitál az ügyfél, ha sehol sincs a honlap a keresőben!

Azért vállalkozom, hogy a szakértelmemmel az ügyfeleim honlapjából kihozzuk a maximumot!

Elkezdtem éjjel-nappal tanulmányozni a keresőoptimalizálásról szóló cikkeket. Így jutottam el Szilágyi Balázs tanfolyamaihoz. (Mindenkinek ajánlom – kérdezzetek róla a bátran 😉 ) A SEO mesterképzés nem volt olcsó mulatság, de az ára már az első évben megtérült.

Azóta már van egy kedves munkatársnőm főállásban, és néhány munkafázist kiszervezek külsősöknek.

 

Mi a szenvedélyem, amiben hiszek?

Hiszem, hogy céllal vagyunk itt a Földön. Isten küldetést bízott ránk. Az ember legfontosabb küldetése, hogy szeressen és tanuljon!

Az én küldetésem speciel az, hogy lelkesítsem az embereket! 🙂

SEO szakértőként azt hiszem, hogy úgy tudlak lelkesíteni, ha jó eredményt tudok elérni a honlapodon akár egyetlen cikkel is. Pl. ilyet:

 

Mivel tudom a te vállalkozásodat segíteni SEO szakértőként?

Akár 3 hónap alatt megduplázhatom, megtriplázhatom az organikus találati listáról érkező ügyfelek számát! 

Most több projektben értük el a 3x-os kattints és 4x-es megjelenési arányt pár hónap alatt. Itt azért óvatosan ígérgetek, mert a Google gyakran változó (néha szeszélyes) algoritmusainak is ki vagyunk téve. A javulást viszont hosszú távon garantálom.

Milyen átalakulást, élményt ad a SEO szolgáltatásom?

 

Na ez az, amire rögtön tudtam a választ!

 

Stabilitást és nyugalmat tudok nyújtani a vállalkozásodnak SEO szakemberként!

 

Ha valaki jó munkát végez a keresőoptimlaizálás területén, akkor az ügyfélhez akkor is jönnek majd a látogatók, ha nem költ hirdetésre. Ha az ügyfél akarja a projekt végén nyugodtan elzárhatja a pénzcsapot. A tapasztalatom viszont az, hogy aki megtapasztalta már, hogy működik a dolog, úgyis visszajön hozzám. 😉

 

SEO szakértői küldetésem összefoglalva

 1. Segítek a családi online vállalkozásoknak, hogy a Google keresések organikus találati listájáról 3 hónap alatt minimum kétszer annyi látogató kattintson a honlapjukra úgy, hogy nem a legkeményebb kulcsszavakkal versenyzünk és a termékeket népszerűsítjük elsősorban, hanem választ adunk a célcsoportjuk legégetőbb problémáira kulcsszóra optimalizált minőségi tartalommal és értékes linkekkel. Ez hosszú távon ezerszer kifizetődőbb, mint a hirdetésekre költött pénz, és akkor is működik egy jó ideig, ha már nem akarunk a SEO-ba fektetni időt, pénzt vagy energiát. Kivéve, ha a konkurencia észbe kap, akkor nincs megállás!
 2. Segítek webáruház tulajdonosoknak, hogy honlapjuk a Google találati lista első oldalán jelenjen meg a helyi keresésekben úgy, hogy a célzott városokban nem üzemeltetnek boltot, mert erre nem is lesz szükség az online vásárlási lehetőség és a lokális SEO miatt. Stabil forgalom hirdetések nélkül. 
 3. Segítek az időhiánnyal küszködő online vállalkozásoknak a keresőoptimalizálás teljeskörű kivitelezésével a Google találati  lista első oldalára kerülni úgy, hogy a “piszkos munkát”: szövegírást, linképítést, beállítást én végzem el a megbízó helyett. Az elért eredményeket közösen –  Skype konzultáció keretében – képernyőmegosztással kielemezzük. Rengeteg időt és pénzt spórolok meg ezzel a módszerrel az ügyfeleimnek.
 4. Segítek azoknak a “marketingesekben” csalódott sikeres vállalkozóknak, akik úgy érzik, hogy le akarják húzni őket drága de gyenge minőségű ajánlatokkal. SEO szakemberként garanciát vállalok a havi díjas szolgáltatásaimra, úgy hogy többet nyújtok, mint amit a szerződésben vállalok. A keresőoptimalizálás során a kiindulási állapotot és az elért eredményeket havi szinten rögzítem, ellenőrizhetővé teszem. Az ügyfelem így biztonságban van.
 5. Segítek a szövegíróknak a keresőoptimalizálás és a kulcsszóra írt tartalmak megértésében és elkészítésében. Nem elég a frappáns szöveg, pontosan ismerni kell, hogy a célközönség mire keres rá. A Google találati listán a SEO szövegírással látványos eredményt lehet elérni, amire referenciaként is hivatkozhatnak. Így magasabb áron tudják értékesíteni az általuk megírt cikkeket, weboldalszövegeket.

 

Ingyenes SEO felmérés!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!  Töltsd ki a lenti űrlapot, és én átnézem a weboldaladat, hogy mennyire felel meg a legújabb keresőoptimalizálási feltételeknek.

15-20 perces videós elemzést küldök e-mailben.

12 + 3 =

Kövess a közösségi média oldalain!

Megnézem mennyiért dolgozik egy SEO szakember

ingyen SEO tippek ajándékba

Iratkozz fel - és vidd el az ajándékom MOST!

 

 

70 SEO tipp - 30 oldalas eBook

Még ingyenes...

 

Tiéd az eBook - sikeresen feliratkoztál. Nézd meg a postaládát! A spam mappát is, ha nem találod!

Pin It on Pinterest

Oszd meg, ha hasznosnak találod!

Köszönöm, hogy megmutatod a barátaidnak is! Csak egy kattintás az egész...