SEO árak – ingyenes SEO szolgáltatás –  Van ilyen?

 Igen létezik! A legsikeresebb SEO szakemberek annak köszönhetik a hírnevüket, hogy számokkal tudják bizonyítani rátermettségüket, és nem félnek szakmai “titkokat” megosztani ingyenesen: akár szakmai blogbejegyzésekben, hírlevelekben, webináriumokon.

✅ Az ingyenes anyagok segítenek megérteni a keresőoptimalizálás alapjait. Lásd: SEO tippek.

✅ A jó SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő – akire szükséged van – érthetően és világosan magyaráz az oktató videóiban is

✅ Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, máris jobb helyezést érsz el a weboldaladon

seo árak ingyenes mennyibe kerül a kereső optimalizásálás?

Milyen szolgáltatást adok én ajándékba?

✅  Ha feliratkozol a hírlevelemre, akkor folyamatosan küldöm a SEO-tippeket, oktatóvideókat  és a legfrissebb keresőoptimalizálási híreket. Kattints ide: FELIRATKOZÁS

✅Feliratkozás után letöltheted a 70 SEO tipp című 30 oldalas  ebookot

Ingyenesen kielemzem a weboldaladat SEO szempontból, és egy kb. 25 perces videót küldök az eredményről, amely már önmagában is felér egy alapszintű SEO képzéssel – ráadásul ez személyre szólóan CSAK NEKED KÉSZÜL.

✅ Miután megkaptad a videót, érdemes igénybevenned egy vagy több Skype-konzultációt, amelyen megbeszéljük a további lehetőségeket. Ez NEM KÖTELEZŐ!

✅ Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy miért nem teljesít jól a weboldalad, akkor is kérheted  a honlapelemzést.  Nézegesd a videót, és próbáld meg önállóan kijavítani, amit lehet!  Egy kis változtatással is látványos javulás érhető el! ☺

Ezért a szolgáltatásért 150 000 – 400 000 Ft-ot is elkérhetnék, mivel egy SEO auditnak ennyi a piaci ára! Én meg ingyé’ adom…

Persze nem én vagyok az online világ Teréz anyukája (vagy csak részben vagyok az )! ☺ Az az “önző” érdek vezérel, hogy majd megbízol egy jó kis seós munkával – amelyet megfelelő díjazás ellenében -szenvedéllyel el is végzek! 🙂 Annyit előre elárulok, hogy tuti többet nyújtok, mint amit elvársz, már az ingyenes szolgáltatásnál is…

SEO tanácsadás ára – konkrét válaszok konkrét keresőoptimalizálási problémára

A keresőoptimalizálási tanácsadás ára gyakran megegyezik a SEO szakértő órabérével, ami 5000 Ft és 40 000 Ft között mozog Magyarországon. Van, aki több százezer forintot is elkér egy órára. Előfordulhat, hogy a szakértő azért “árazza túl” magát, hogy senki ne jöjjön hozzá, mert introvertált típusú. Vagy annyira sikeres és/vagy elfoglalt, hogy szinte bármennyit elkérhet, hiszen amit mond, az 99%-ban működik – feltéve, ha tényleg magfogadják a tanácsát!

Én magam SEO tanácsokat osztogatok úton-útfélen. Gyakran nem is gondolkozom azon, hogy pénzt kérjek érte, mert nagyon szeretek segíteni. Ezért készítem az ingyenes SEO elemzéseket is jó szívvel.

Azt viszont én sem szeretem, ha tudatosan kihasználnak vagy fársztanak. Rengeteg megkeresést kapok. Nagyon nagyvonalú vagyok, de kénytelen voltam határt húzni. Én nem áraztam túl magam, sőt!

Nálam bruttó 11 000 Ft-ba kerül 1 óra SEO tanácsadás Skype-on.  A megvilágosodás garantált!

Eddig minden ügyfelemnek sikerült meglepetést okoznom. Különösen a konkurencia elemzés során. Mivel már a konzultációra készen kitöltött kérdőívvel jön az ügyfél, ezért iszonyú töményen és hatékonyan nyomjuk le az egy órát!

Persze egy óra kevés lesz a keresőoptimalizálásra! 😉 Újabb és újabb óra lesz az eredmény. Miért nem veszel akkor inkább személyre szabott SEO tanfolyamot Skype-on?

 

SEO képzés Skype-on – gyakorlatorientált Google keresőoptimalizálás oktatás a honlapodra szabva!

Jelenleg kétféle megoldás közül választhatsz, ha van kedved és időd megtanulni a saját vagy bármelyik honlapod keresőoptimalizálását. Igazából ez nem annyira elméleti, hanem kőkemény gyakorlati SEO képzés! 

 

Mit nyújt ez a személyreszabott SEO tanfolyam, ahol csak veled illetve a honlapoddal foglalkozom?

 • Már az első órára házifeladatot adok. Egy elgondolkodtató kérdőívet fogsz kitölteni.
 • Az órákat a te haladási ütemedhez szabjuk!
 • Az első órán nem tökölünk sokat a kérdőívvel, de tisztába tesszük a célokat, hogy másra is maradjon idő.
 • Még mindig az első óránál tartunk, amikor tálcán vagyis Excel táblázatban nyújtom át a konkurencia kucsszavait.
 • Bemutatom a seósok féltve őrzött titkait, amivel te is könnyen rálátsz a konkurenciára
 • Megtanítok neked pár hasznos képletet, amit alkalmazni fogsz a képzés során! 
 • Videóra veszem, amit tanítok neked, és egy letölthető link formájában átküldöm a közös óránk anyagát.
 • Megnézzük a konkurencia linkjei!
 • Miért jobbak ők mint te?!
 • Megnézzük, hogy hogy állsz a Google szemében
 • Kitűzzük a célokat a jelenlegi állapotod és a konkurencia helyzete alapján.
 • Megtanítalak a SEO szövegírásra.
 • Rengeteg házit adok, de nem fogod megbánni!
 • Körbenézünk, honnan lehet hasznos linkekeket szerezni.
 • Ha prémium SEO képzés csomagra fizetsz elő, beszállok én is a linképítésbe! Olyan linkeket adok, amelyeket egyedül nem tudnál megszerezni! Minimum 10 db minőségi linket adok, amelyek meglódítják a helyezésedet a Google találati listán!

Ha nincs sok tőkéd, amit keresőoptimalizálásra szánhatsz, de hajlandó vagy időt áldozni erre a rendkívül fontos területre, akkor ez a legjobb megoldás, ha egyre jobb online eredményeket akarsz a Gooogle találati listán!

 Már a képzés felénél is fantasztikus eredményeket érhetsz el!

SEO képzés árak – a képekre kattintva meg is rendelheted!

Személyre szabott Skype oktatás - 10 órás élő SEO képzés ára

110 000 Ft  helyett 99 000 Ft!

SEO titkok, eszközök, megoldások
Élő megbeszélés képernyő megosztással, videóra rögzítve

PRÉMIUM Skype oktatás - 10 órás élő SEO képzés ára linképítéssel

 149 000 Ft 

SEO titkok, eszközök, megoldások
Élő megbeszélés képernyő megosztással, videóra rögzítve,   +minimum 10 db minőségi link

SEO árak – havidíjas keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás világában az egyik legnépszerűbb árazási stratégia a havidíjas szolgáltatás. Nagyon változatos SEO árakkal találkozhatsz, ha figyeled a piacot. A legnehezebb azt kitalálni, hogy pontosan mit takarnak ezek az árak.

A havidíjas keresőoptimalizálás költsége Magyarországon 30 000 – 250 000 Ft + ÁFA között mozog. De mit tartalmaznak az árak?

Ezt  a legnehezebb kitalálni – mármint az ügyfélnek. Sokszor igencsak ködös a megfogalmazás. Pl.:

 • Tanácsadás: x Ft +Áfa/hó/weboldal

Vajon mit jelent ez? Hogy mit takarnak a SEO árak egyes cégeknél, azt csak sejteni lehet.

Annyit azért hadd mondjak a keresőoptimalizálással foglalkozók védelmében, hogy látatlanban nem lehet pontosan ugyanazt a szolgáltatást nyújtani ugyanazon az áron egy épp induló kisvállalkozói weboldalnak, mint pl. egy gigászi méretű webáruháznak.

 Arra ügyelj, hogyha megbízol valakit SEO feladatokkal, a szerződés aláírása előtt pontosan rögzítsétek a szolgáltatás felépítését. Legyen az eredmény számszerű és ellenőrizhető!

A keresőoptimalizálás árakról országos és nemzetközi viszonylatba Szuhi Attila írt egy nagyon jó cikket: elolvasom

SEO árak: Miért érdemes a havidíjas keresőoptimalizálást választani?

✅ A válasz egyszerű: folyamatos bevételt biztosítasz a SEO szakértőnek. Aztán kirúgod, ha nem válik be…

✅  Komolyra fordítva a szót: Mivel a keresőoptimalizálást  nem lehet egyszerre letudni,  ezért szükséges legalább havonta ellenőrizni az eredményeket.

✅ Az aktuális állapot alapján újabb kulcsszavakat érdemes megcélozni.

✅ A keresőoptimalizálás fontos eleme a linképítés. Folyamatosan kell minőségi linkeket szerezni a weboldaladra.

A linkfarmok aranykora lejárt!  a Google egyre jobban szűri a mesterséges linképítést, ezért ezek inkább károsak, mintsem hasznosak. Rövid távon hozhatnak eredményeket, de hosszú távon veszélyesek. Persze vannak még jó katalógusok…

✅ Fontos legalább havonta frissíteni a tartalmat. Erről itt olvashatsz bővebben:  Tartalomoptimalizálás.

„Ébredő erő” SEO csomag: 3 hónapos szolgáltatás

SEO árak - dobozos szolgáltatás
✅ Neked szól az ajánlat, ha már van weboldalad, de a kutya se látogatja.

✅ Ha már értél el némi eredményt, de tudod, hogy sokkal többet is ki lehet hozni a honlapodból, akkor is jó helyen jársz.

✅ Ha nem azonnal akarsz Google első helyezést elérni a legkeményebb kulcsszavakra. Aki ezzel áltat, hazudik!

✅ Ha van türelmed végignézni, hogyan előzgeted magabiztosan  a megcélzott kulcsszavakkal a konkurenseidet!

Miért 3 hónapra szól az ajánlat?

Természetesen lehet hosszabb időre is szerződni, de rövidebbre nem érdemes, mert a keresőoptimalizálásban stabil eredményeket  2-3 hónap alatt lehet elérni. Tapasztalatból mondom, lehetnek átütő eredmények már az első hónapban is. De ezt felelőtlenség lenne ígérgetni. Ha kíváncsi vagy, hogy miként lehet hónapok alatt látványos javulást elérni, nézd meg pl. a SEO referenciáimat.

Ha megrendeled az “ÉBREDŐ ERŐ” SEO-csomagot…

✅ Az honlapelemzés által feltárt problémák megoldására felállítunk egy stratégiát, amelyeket lépésenként fogunk végrehajtani a 3 hónap alatt.

✅ Kidolgozzuk a  honlapkoncepciót – Kik a potenciális ügyfelek? Milyen problémára adunk megoldást? Milyen kulcsszavakra szeretnénk feljönni?

✅Kikémleljük a konkurencia kulcsszavait és linkjeit – miért jobbak ők mint mi?

Google Search Console adatok átvizsgálom, kielemzem – az elért eredményeket, aktuális kulcsszópotenciált havonta rögzítem, az előző hónap eredményeivel összehasonlítom, kimutatást készítek a javulás mértékéről.

✅ Rendkívül alapos kulcsszókutatást végzek (több száz kulcsszójavaslattal, havi keresési mennyiségi számokkal). A kulcsszókutatás eredményeit a rendelkezésedre bocsátom.

✅ A kapott eredménnyel nagyon pontos és működő stratégiát lehet felállítani, amelyek pontos betartásával már az első hónapban is érezhető lesz a javulás.

✅ A főoldal ás a kategóriaoldalak technikai beállítására  konkrét javaslatot teszek (Title, meta leírás, oldalcím, címsorok, oldalsáv, lábléc, horgonyszövegek, belső linkek, képek, átirányítások). A beállításban segítek.

✅ Feltérképezzük a prémium linképítési lehetőségeket kifejezetten a te üzletágadra szabva.

☠  SPAM linkekkel nem foglalkozunk!

✅ Betanítom neked videós magyarázattal a keresőoptimalizált blogszövegírás alapjait!

✅ WordPress honlap esetén: elvégzem a SEO bővítmények teljes körű beállítását.

✅ Néhány blogbejegyzést  átvizsgálok SEO szempontból. Mely blogbejegyzésekből érdemes még többet kihozni?

✅ Azokkal az oldalakkal, termékkategóriákkal foglalkozunk első körben, amelyikkel a leggyorsabban tudunk eredményt elérni.

✅ Megírok neked egy minta blogbejegyzést, amelyekre linket építek, és megosztom a lehető legtöbb közösségi média felületen.

✅ Megnézzük a lokális SEO-ban lévő lehetőségeket a te honlapodra szabva.

Korlátlan Skype konzultációs lehetőséggel állok rendelkezésedre  – egyeztetett időpontban – a szerződéses időszakban.

SEO árak: Mennyibe kerül az “ÉBREDŐ ERŐ” csomag?

✅ „Ébredő erő” SEO csomag  ára 3 x 90 000 Ft/hó =

bruttó 270 000 Ft

✅ ✅ Ha egy összegben fizeted ki előre a 3 havi SEO szolgáltatás csomagot, akkor 270 000 Ft helyett bruttó 260 000 Ft-ért végzem el a keresőoptimalizálást a weboldaladon.

Amint látod a SEO árak nálam bruttó árak, tehát nincs + ÁFA a szolgáltatásban!

✅ ✅✅ Még nagyobb kedvezményt kapsz féléves, éves SEO szolgáltatás előfizetése esetén.

A gombra kattintva nézd meg, hogy működik egy mintaprojekt hétről-hétre, minek mennyi az ára?

A te sikered az én sikerem is!

Tekints a keresőoptimalizálás árára úgy, mint egy jó befektetésre, ami az eredmények javulásával egy-kettőre megtérülhet, ha szembejön veled a vevőd a Google-ben!

Újabb ajándék!

✅ Már a 3 hónapos “ÉBREDŐ ERŐ” csomaghoz is   jár egy újabb SEO elemzés a 6. hónapban!

✅✅ SŐT! Egy év elteltével is elküldöm az éves SEO kimutatást!

Mindezt teljesen ingyen, hogy lásd, hogy érik be a termés, amit közösen vetettünk, hogy együtt örüljünk!

Mi történik a 3 hónap után?

✅ Egy bizonyos szinten te is SEO szakértővé válsz, mivel az együttműködésünk során elmagyarázom, hogy mit, miért és hogy kell beállítani! Ha így nézzük – gyakorlatilag – egy SEO tanfolyamot veszel, aminek a mellékterméke egy jól optimalizált honlap! Deee megériii… ☺

✅ Lehet, hogy érzékeny búcsút intünk egymásnak – de garantálom, hogy elégedett leszel az  elért eredménnyel! Az az igazság, hogy szinte mindenki folytatni akarja a közös munkát, mert a számok önmagukért beszélnek! 

✅ Ha úgy látod, hogy nem tudsz élni nélkülem, folytatjuk az együttműködést: létrehozhatunk  honlaphálózatot, a szolgáltatásoddal megcélozhatunk a fontosabb földrajzi helyeket (lokális SEO), kipróbálhatjuk az idegennyelvű területek megcélzását, webáruházat építhetünk fel (a honlapkészítéshez is értek) … stb.

Nem merek a 3 hónapos SEO-ba belevágni... 🙁

Semmi baj! A gombra kattintva megnézheted, hogy heti lebontásban hogy működik a keresőoptimalizálás lépésről lépésre. Mennyibe kerülne, ha csak pár hétre fizetnél elő, és mit kapnál a pénzedért?

Egy próbát megér! 😉

SEO szövegírás árak – ha nem akarsz a blogbejegyzésekkel bajlódni!

A Google szemében az számít értékes weboldalnak, amelyiken minél több releváns tartalom található.

A céges blogolás, szakszövegírás ára  1 – 9 Ft / karakter között mozog a piacon. Néha megdöbbenek, hogy 2000- 3000 Ft-ért is írnak cikket seósok. Vajon megéri ez valakinek? Valami itt nem stimmel, akárhogy számolok… Minőségi tartalom létrehozásához rengeteg munkára van szükség. Témakutatás, kulcsszókutatás, egyeztetés, szövegírás, linképítés stb… Lehet olcsó cikket iratni, vagy olyat, amire jönnek a kattintások… Te döntöd el!

Nagyon jó vagyok SEO szövegírásban! Csak így szerényen…

 

Ezt a 40 mp-es videót a Tanú című filmből azért másoltam ide, mert amit a legjobban szeretek magamban, az a szerénység… 🙂

Egy kicsit nevess te is!

Néha magam is megdöbbenek, hogy több cikkem mekkorát tarol a Google keresőben, persze előfordul olyan is, hogy akkora a verseny egy-egy iparágban, hogy hiába jó a tartalom, egy cikk nem elég, és 1-2 link is kevés az átütő eredményhez. Ilyenkor érdemes teljes körű több havi SEO szolgáltatást igénybe venni. Kattints ide: SEO szolgáltatás, szövegírás referencia!

 

Szóval… nem én vagyok a legolcsóbb SEO szövegíró, de én vagyok az egyik legjobb. 😉

Ha csak szöveget kell írni 5 Ft / karakter (szóköz nélkül) az ajánlatom,  egy magyar nyelvű 1 kulcsszóra optimalizált cikkre. Egy átlagos 600 szavas cikk kb. 4000 karakterből áll (szóközök nélkül). Ennek az ára jön ki bruttó 19 500 Ft-ra. Ilyenkor csak elküldöm a cikket, a többi az ügyfél gondja. Ha több lesz karakterszám, nem kell ráfizetni. 

 Ha csak 100 szavas szövegre van szükséged, ami kb. 10 mondat, annak az ára bruttó 3250 Ft – ez cikkírásnak nem felel meg. Legalábbis én nem hiszek benne, viszont termék vagy termékkategória beállításnak tökéletes. Webáruház SEO-hoz mégis inkább a havidíjas szolgáltatást ajánlom, mert átfogóan kell nézni az egészet. 

Ebből következik, hogy lehet kérni 200, 300, akárhány szavas cikket, SEO szöveget kérni, ha ez az ügyfél igénye. A 200 szavas szöveg ára 6500 Ft lesz, a többi matek 😉

Ha SEO szövegről beszélünk, akkor nehéz karakterekben gondolkodni. Alapos kulcsszókutatás nélkül nincs értelme keresőoptimalizált szövegről beszélni. Mivel maximalista és eredmény orientált vagyok, nem szeretem a fent leírt megoldást. Muszáj látnom a munkánk gyümölcsét.

Egyszerűen azért, mert nekem is fontos a siker a SEO szövegírásban!

 • Szeretem látni a kiindulási pontot, amit a Google Search Console mutat.
 • Érdekel, hogy melyik témából tudjuk kihozni a legtöbbet.
 • Fontos, hogy a metaadatok: title, meta leírás, képek alternatív szövegei tökéletesen legyenek beállítva.
 • Ne egy kulcsszóra legyen megírva a cikk, hanem egész kulcsszó csoportra! Nagyot lehet ezzel tarolni...
 • Én nem nyúlfarknyi, semmire sem jó szövegeket írok..
 •  Több hónap elteltével is követem a cikkek eredményességét a Google Search Console-ban, mivel 2 hónap – félév kell a gyümölcs beérésének.

Most már befejezem az egoista öntömjénező szövegelést. Hála Istennek, nem egyedül vagyok, hanem van mögöttem egy ügyes csapat, akik szívvel-lélekkel dolgoznak.

 

Ha a helyedben lennék, én az Antikaotika SEO-t bíznám meg SEO szövegírással, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal…

Szuperhatékony Google keresőre optimalizált tartalmas cikkek ára  – prémium szolgáltatással

A SEO cikk ára tartalmazza a következő plusz szolgáltatásokat:

 • 3 db minimum 800 szavas cikket (kb. 6000 karakter) , ami valószínűleg 1000 szavas is lesz!
 • longtail kulcsszókutatást
 • Google Search Console beállítást és ellenőrzést
 • közösségi média megosztást
 • minimum három értékes linket
 • a cikk honlapra felhelyezését és beállítását
 • metaadatok optimalizálását
 • a cikkhez tartozó fotók + dizájn elemek szerkesztését, feltöltését
 • belső linkelést
 • a célzott honlap népszerűsítését PR cikkel.
 • közösségi média megosztást
 • mérést az elért eredményekről
 • Skype konzultációt, ahol további SEO ötleteket adok.

Már pár blogbejegyzés – megfelelő kulcsszavakra pozicionálva – látványos javulást hozhat a  weboldaladra.

SEO blogcsomag

 

3 db minimum 800 szavas kulcsszóra írt (magyar nyelvű)* minőségi blogbejegyzés egy összegű befizetés esetén:

100 000 Ft

helyett most csak

89 000 Ft

 

A blogbejegyzések mellé ajándék: honlapra töltés+ beállítás + kulcsszavak + SEO tanácsadás + közösségi média megosztás + minimum 3 minőségi külső link+vendégcikk +  Google Search Console kimutatás az eredményről

 

*Angol nyelvű szövegírás: egy cikk 30 000 Ft. Csomagban 109 000 Ft

Ha kérdésed van, vagy érdekelnek a referenciamunkáim, írj!

9 + 13 =

Nem merek a 3 hónapos SEO-ba belevágni... 🙁

Semmi baj! A gombra kattintva megnézheted, hogy heti lebontásban hogy működik a keresőoptimalizálás lépésről lépésre. Mennyibe kerülne, ha csak pár hétre fizetnél elő, és mit kapnál a pénzedért?

Egy próbát megér! 😉

Antal-Pap Judit

Antal-Pap Judit

SEO szakember,  keresőoptimalizálás szakértő, web-designer

Saját honlapok:

AntikaotikaAntikaotika-designAntikaotika-SEORetro-Vintage

ingyen SEO tippek ajándékba

Iratkozz fel - és vidd el az ajándékom MOST!

 

 

70 SEO tipp - 30 oldalas eBook

Még ingyenes...

 

Tiéd az eBook - sikeresen feliratkoztál. Nézd meg a postaládát! A spam mappát is, ha nem találod!

Pin It on Pinterest

Oszd meg, ha hasznosnak találod!

Köszönöm, hogy megmutatod a barátaidnak is! Csak egy kattintás az egész...