Antikaotika-SEO, keresőoptimalizálás árak, SEO árak

SEO árak – Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás? Milyen SEO árak vannak a piacon? Itt megtudhatod, hogy miért ennyi az annyi…

SEO árak – ingyenes SEO szolgáltatás –  Van ilyen?

 Igen létezik! A legsikeresebb SEO szakemberek annak köszönhetik a hírnevüket, hogy számokkal tudják bizonyítani rátermettségüket, és nem félnek szakmai “titkokat” megosztani ingyenesen: akár szakmai blogbejegyzésekben, hírlevelekben, webináriumokon.

✅ Az ingyenes anyagok segítenek megérteni a keresőoptimalizálás alapjait. Lásd: SEO tippek.

✅ A jó szakember – akire szükséged van – érthetően és világosan magyaráz az oktató videóiban is. Lásd Keresőoptimalizált szövegírás.

✅ Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, máris jobb helyezést érsz el a weboldaladon

seo árak ingyenes mennyibe kerül a kereső optimalizásálás?

Milyen szolgáltatást adok én ajándékba?

✅  Ha feliratkozol a hírlevelemre, akkor folyamatosan küldöm a SEO-tippeket, oktatóvideókat  és a legfrissebb keresőoptimalizálási híreket. Kattints ide: FELIRATKOZÁS

Ingyenesen kielemzem a weboldaladat SEO szempontból, és egy kb. 15 perces videót küldök az eredményről, amely már önmagában is felér egy alapszintű SEO képzéssel – ráadásul ez személyre szólóan CSAK NEKED KÉSZÜL.

✅ Miután megkaptad a videót, igénybe vehetsz egy rövid Skype-konzultációt, amelyen megbeszéljük a további lehetőségeket. Ez NEM KÖTELEZŐ!

✅ Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy miért nem teljesít jól a weboldalad, akkor is igénybe veheted  a honlapelemzést.  Nézegesd a videót, és próbáld meg önállóan kijavítani, amit lehet!  Egy kis változtatással is látványos javulás érhető el! ☺

Ezért a szolgáltatásért 100 000 – 200 000 Ft-ot is elkérhetnék, mivel egy SEO auditnak ennyi a piaci ára! Én meg ingyé’ adom…

Persze nem én vagyok az online világ Teréz anyája (vagy csak részben vagyok az )! ☺ Az az “önző” érdek vezérel, hogy majd megbízol egy jó kis seós munkával – amelyet megfelelő díjazás ellenében -szenvedéllyel el is végzek! 🙂 Annyit előre elárulok, hogy tuti többet nyújtok, mint amit elvársz, már az ingyenes szolgáltatásnál is…

SEO árak – havidíjas keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás világában az egyik legnépszerűbb árazási stratégia a havidíjas szolgáltatás. Nagyon változatos SEO árakkal találkozhatsz, ha figyeled a piacot. A legnehezebb azt kitalálni, hogy pontosan mit takarnak ezek az árak.

A havidíjas keresőoptimalizálás költsége Magyarországon 30 000 – 250 000 Ft + ÁFA között mozog. De mit tartalmaznak az árak?

Ezt  a legnehezebb kitalálni – mármint az ügyfélnek. Sokszor igencsak ködös a megfogalmazás. Pl.:

 • Tanácsadás: x Ft +Áfa/hó/weboldal

Vajon mit jelent ez? Hogy mit takarnak a SEO árak egyes cégeknél, azt csak sejteni lehet.

Annyit azért hadd mondjak a keresőoptimalizálással foglalkozók védelmében, hogy látatlanban nem lehet pontosan ugyanazt a szolgáltatást nyújtani ugyanazon az áron egy épp induló kisvállalkozói weboldalnak, mint pl. egy gigászi méretű webáruháznak.

 Arra ügyelj, hogyha megbízol valakit SEO feladatokkal, a szerződés aláírása előtt pontosan rögzítsétek a szolgáltatás felépítését. Legyen az eredmény számszerű és ellenőrizhető!

SEO árak: Miért érdemes a havidíjas keresőoptimalizálást választani?

? A válasz egyszerű: folyamatos bevételt biztosítasz a SEO szakértőnek. Aztán kirúgod, ha nem válik be…

✅  Komolyra fordítva a szót: Mivel a keresőoptimalizálást  nem lehet egyszerre letudni,  ezért szükséges legalább havonta ellenőrizni az eredményeket.

✅ Az aktuális állapot alapján újabb kulcsszavakat érdemes megcélozni.

✅ A keresőoptimalizálás fontos eleme a linképítés. Folyamatosan kell minőségi linkeket szerezni a weboldaladra.

A linkfarmok aranykora lejárt!  a Google egyre jobban szűri a mesterséges linképítést, ezért ezek inkább károsak, mintsem hasznosak. Rövid távon hozhatnak eredményeket, de hosszú távon veszélyesek. Persze vannak még jó katalógusok…

✅ Fontos legalább havonta frissíteni a tartalmat. Erről itt olvashatsz bővebben:  Tartalomoptimalizálás.

„Ébredő erő” SEO csomag: 3 hónapos szolgáltatás

SEO árak - dobozos szolgáltatás
✅ Neked szól az ajánlat, ha már van weboldalad, de a kutya se látogatja.

✅ Ha már értél el némi eredményt, de tudod, hogy sokkal többet is ki lehet hozni a honlapodból, akkor is jó helyen jársz.

✅ Ha nem azonnal akarsz Google első helyezést elérni a legkeményebb kulcsszavakra. Aki ezzel áltat, hazudik!

✅ Ha van türelmed végignézni, hogyan előzgeted magabiztosan  a megcélzott kulcsszavakkal a konkurenseidet!

Miért 3 hónapra szól az ajánlat?

Természetesen lehet hosszabb időre is szerződni, de rövidebbre nem érdemes, mert a keresőoptimalizálásban stabil eredményeket  2-3 hónap alatt lehet elérni. Természetesen lehetnek átütő eredmények már az első hónapban is.

Ha megrendeled az “ÉBREDŐ ERŐ” SEO-csomagot…

✅ Az honlapelemzés által feltárt problémák megoldására felállítunk egy stratégiát, amelyeket lépésenként fogunk végrehajtani a 3 hónap alatt.

✅ Kidolgozzuk a  honlapkoncepciót – Kik a potenciális ügyfelek? Milyen problémára adunk megoldást? Milyen kulcsszavakra szeretnénk feljönni?

Google Search Console adatok átvizsgálom, kielemzem – az elért eredményeket, aktuális kulcsszópotenciált havonta rögzítem, az előző hónap eredményeivel összehasonlítom, kimutatást készítek a javulás mértékéről.

✅ Rendkívül alapos kulcsszókutatást végzek (több száz kulcsszójavaslattal, havi keresési mennyiségi számokkal). A kulcsszókutatás eredményeit a rendelkezésedre bocsátom.

✅ A kapott eredménnyel nagyon pontos és működő stratégiát lehet felállítani, amelyek pontos betartásával már az első hónapban is érezhető lesz a javulás.

✅ A főoldal ás a kategóriaoldalak technikai beállítására  konkrét javaslatot teszek (Title, meta leírás, oldalcím, címsorok, oldalsáv, lábléc, horgonyszövegek, belső linkek, képek, átirányítások). A beállításban segítek.

✅ Feltérképezzük a prémium linképítési lehetőségeket kifejezetten a te üzletágadra szabva.

☠  SPAM linkekkel nem foglalkozunk!

✅ Betanítom neked videós magyarázattal a keresőoptimalizált blogszövegírás alapjait!

✅ WordPress honlap esetén: elvégzem a SEO bővítmények teljes körű beállítását.

✅ Néhány blogbejegyzést  átvizsgálok SEO szempontból. Mely blogbejegyzésekből érdemes még többet kihozni?

✅ Minden hónapban javaslatot teszek 4 – 5  (igény szerint több) blogbejegyzés témájára. Pontos kulcsszavakat, és leírást adok a következő sikeres cikkedhez.

✅ Megírok neked egy minta blogbejegyzést, amelyekre linket építek, és megosztom a lehető legtöbb közösségi média felületen.

✅ Megnézzük a lokális SEO-ban lévő lehetőségeket a te honlapodra szabva.

Korlátlan Skype konzultációs lehetőséggel állok rendelkezésedre  – egyeztetett időpontban – a szerződéses időszakban.

SEO árak: Mennyibe kerül az “ÉBREDŐ ERŐ” csomag?

✅ „Ébredő erő” SEO csomag  ára 3 x 90 000 Ft/hó =

bruttó 270 000 Ft

✅ ✅ Ha egy összegben fizeted ki előre a 3 havi SEO szolgáltatás csomagot, akkor 270 000 Ft helyett

bruttó 260 000 Ft-ért végzem el a keresőoptimalizálást a weboldaladon.

Amint látod a SEO árak nálam bruttó árak, tehát nincs + ÁFA a szolgáltatásban!

A gombra kattintva nézd meg, hogy működik egy mintaprojekt hétről-hétre, minek mennyi az ára?

A te sikered az én sikerem is!

Tekints a keresőoptimalizálás árára úgy, mint egy jó befektetésre, ami az eredmények javulásával egy-kettőre megtérülhet, ha szembejön veled a vevőd a Google-ben!

Újabb ajándék!

✅ Már a 3 hónapos “ÉBREDŐ ERŐ” csomaghoz is   jár egy újabb SEO elemzés a 6. hónapban!

✅✅ SŐT! Egy év elteltével is elküldöm az éves SEO kimutatást!

Mindezt teljesen ingyen, hogy lásd, hogy érik be a termés, amit közösen vetettünk, hogy együtt örüljünk!

Mi történik a 3 hónap után?

✅ Egy bizonyos szinten te is SEO szakértővé válsz, mivel az együttműködésünk során elmagyarázom, hogy mit, miért és hogy kell beállítani! Ha így nézzük – gyakorlatilag – egy SEO tanfolyamot veszel, aminek a mellékterméke egy jól optimalizált honlap! Deee megériii… ☺

✅ Lehet, hogy érzékeny búcsút intünk egymásnak – de garantálom, hogy elégedett leszel az  elért eredménnyel!

✅ Ha úgy látod, hogy nem tudsz élni nélkülem, folytatjuk az együttműködést: létrehozhatunk  honlaphálózatot, a szolgáltatásoddal megcélozhatunk a fontosabb földrajzi helyeket (lokális SEO), kipróbálhatjuk az idegennyelvű területek megcélzását, webáruházat építhetünk fel (a honlapkészítéshez is értek) … stb.

Nem merek a 3 hónapos SEO-ba belevágni... 🙁

Semmi baj! A gombra kattintva megnézheted, hogy heti lebontásban hogy működik a keresőoptimalizálás lépésről lépésre. Mennyibe kerülne, ha csak pár hétre fizetnél elő, és mit kapnál a pénzedért?

Egy próbát megér! 😉

SEO szövegírás árak – ha nem akarsz a blogbejegyzésekkel bajlódni!

A Google szemében az számít értékes weboldalnak, amelyiken minél több releváns tartalom található.

 • Ha idegenkedsz a webszövegírástól, akkor bízz meg egy bloggert, egy újságírót, vagy egy SEO szövegírót, aki elkészíti számodra a kért tartalmat.
 • Semmiképpen ne lopd el “felebarátod” anyagát! A Google nem díjazza…

A céges blogolás, szakszövegírás ára  1 – 5 Ft / karakter között mozog a piacon. Néha megdöbbenek, hogy 2000- 3000 Ft-ért is írnak cikket seósok. Vajon megéri ez valakinek? Valami itt nem stimmel, akárhogy számolok…

Nagyon jó vagyok SEO szövegírásban! Csak így szerényen…

 

Ezt a 40 mp-es videót a Tanú című filmből azért másoltam ide, mert amit a legjobban szeretek magamban, az a szerénység… 🙂 

 Egy kicsit nevess te is!

Néha magam is megdöbbenek, hogy több cikkem mekkorát tarol a Google keresőben, persze előfordul olyan is, hogy akkora a verseny egy-egy iparágban, hogy hiába jó a tartalom, egy cikk nem elég, és 1-2 link is kevés az átütő eredményhez. Ilyenkor érdemes teljes körű több havi SEO szolgáltatást igénybe venni.

 Még nem raktam fel a referenciáimat a honlapra, de kérésre szívesen elküldöm.

 

Szóval… nem én vagyok a legolcsóbb SEO szövegíró, de én vagyok az egyik legjobb. 😉

Ha csak szöveget kell írni 4 Ft / karakter az ajánlatom,  egy magyar nyelvű 1 kulcsszóra optimalizált cikkre. Egy átlagos 600 szavas cikk kb. 4000 karakterből áll (szóközök nélkül). Ennek az ára jön ki bruttó 16 000 Ft  körüli  összegre. Ilyenkor csak elküldöm a cikket, a többi az ügyfél gondja. 

Ha SEO szövegről beszélünk, akkor nehéz karakterekben gondolkodni. Alapos kulcsszókutatás nélkül nincs értelme keresőoptimalizált szövegről beszélni. Mivel maximalista és eredmény orientált vagyok, nem szeretem a fent leírt megoldást. Muszáj látnom a munkánk gyümölcsét.

Egyszerűen azért, mert nekem is fontos a siker a SEO szövegírásban!

 • Szeretem látni a kiindulási pontot, amit a Google Search Console mutat.
 • Érdekel, hogy melyik témából tudjuk kihozni a legtöbbet.
 • Fontos, hogy a metaadatok: title, meta leírás, képek alternatív szövegei tökéletesen legyenek beállítva.
 • Ne egy kulcsszóra legyen megírva a cikk, hanem egész kulcsszó csoportra! Nagyot lehet ezzel tarolni...
 • Én nem nyúlfarknyi, semmire sem jó szövegeket írok.. 
 •  Több hónap elteltével is követem a cikkek eredményességét a Google Search Console-ban, mivel 2 hónap – félév kell a gyümölcs beérésének.

 Most már befejezem az egoista öntömjénező szövegelést. Hála Istennek, nem egyedül vagyok, hanem van mögöttem egy ügyes csapat, akik szívvel-lélekkel dolgoznak.

 

Ha a helyedben lennék, én az Antikaotika SEO-t bíznám meg SEO szövegírással, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal…

1 db szuperhatékony keresőre optimalizált tartalmas cikk ára 25 000 Ft 

A SEO cikk ára tartalmazza a következő plusz szolgáltatásokat:

 • Minimum 600 szavas cikk, ami valószínűleg 1000 szavas is lesz!
 • longtail kulcsszókutatást
 • közösségi média megosztást
 • minimum három értékes linket
 • a cikk honlapra felhelyezését és beállítását
 • metaadatok optimalizálását
 • a cikkhez tartozó fotók + dizájn elemek szerkesztését, feltöltését
 • belső linkelést
 • a célzott honlap népszerűsítését PR cikkel céges adatbázisban.
 • közösségi média megosztást
 • Skype konzultációt, ahol további SEO ötleteket adok.

Már pár blogbejegyzés – megfelelő kulcsszavakra pozicionálva – látványos javulást hozhat a  weboldaladra.

SEO blogcsomag

 

4 db kulcsszóra írt (magyar nyelvű)* minőségi blogbejegyzés egy összegű befizetés esetén:

100 000 Ft

helyett most csak

89 000 Ft

 

A blogbejegyzések mellé ajándék: kulcsszavak + SEO tanácsadás + közösségi média megosztás + minimum 3 minőségi külső link+ Google Search Console kimutatás az eredményről

 

*Angol nyelvű szövegírás: egy cikk 30 000 Ft. Csomagban 109 000 Ft

Ha kérdésed van, vagy érdekelnek a referenciamunkáim, írj!

7 + 12 =

Nem merek a 3 hónapos SEO-ba belevágni... 🙁

Semmi baj! A gombra kattintva megnézheted, hogy heti lebontásban hogy működik a keresőoptimalizálás lépésről lépésre. Mennyibe kerülne, ha csak pár hétre fizetnél elő, és mit kapnál a pénzedért?

Egy próbát megér! 😉

Antal-Pap Judit

Antal-Pap Judit

SEO szakember,  keresőoptimalizálás szakértő, web-designer

Saját honlapok:

AntikaotikaAntikaotika-designAntikaotika-SEORetro-Vintage

 

 

Kérem a 70 SEO tipp - 30 oldalas eBookot INGYEN!

 

Tiéd az eBook - sikeresen feliratkoztál. Nézd meg a postaládát! A spam mappát is, ha nem találod!

Pin It on Pinterest

Oszd meg, ha hasznosnak találod!

Köszönöm, hogy megmutatod a barátaidnak is! Csak egy kattintás az egész...